Rețete de slăbit

Cure de slăbire eficiente cu fructe şi frunze de ZMEUR

Zmeura este printre cele mai utile fructe pentru slăbit.

Substanţele vindecătoare pot fi asimilate inclusiv din zmeura congelată.

Zmeura, ideală în cirele de slăbire

Zmeura are o valoare calorică redusă şi un conţinut de glucide sub 10%, intervenind în reglarea greutăţii şi digestiei. În plus, creează saţietate.

Zmeura taie pofta de mâncare, reducând secreţiile gastrice. Ea conţine cetone, substanţe care ajută la eliberarea gradată a glucozei în sânge, inhibând apetitul.

Zmeura conţine şi mult mangan, care creşte rata metabolismului, favorizând arderea caloriilor. Totodată, este foarte bogată în fibre alimentare, care dezintoxică rapid organismul şi suprimă senzaţia de foame.

Frunzele de zmeur sunt un ajutor redutabil pentru slăbit şi menţinerea siluetei. Ceaiul din frunze de zmeur are efect diuretic, contribuie la funcţionarea normală a sistemului digestiv şi ajută la eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp.

Cura cu fructe de zmeur

Două zile pe săptămână se consumă un kilogram – un kilogram şi jumătate de zmeură pe zi, împărţită în 3-4 porţii, fără zahăr sau alte adaosuri.

În zilele de cură, nu se mai mănâncă altceva. Sunt permise ceaiul şi cafeaua fără zahăr, apă multă. Se pot slăbi până la 2 kilograme pe săptămână.

Fructele si frunzele de zmeur, ajutor pretios in curele de slabire

Cura cu ceai din frunze de zmeur

Se pune la fiert 1 cană de apă, iar când clocoteşte se adaugă 1 lingură de frunze de zmeur mărunţite. Se lasă să dea în 2-3 clocote, după care se pune deoparte, cu capac, vreme de 20 de minute, şi se strecoară.

Se bea 1 cană de ceai de frunze de zmeur, de 3 ori pe zi, între mese, timp de 30 de zile. Se pot pierde până la 3-4 kilograme.

Iaurt cu zmeură

Se amestecă – de preferat în blender – o parte zmeură cu patru părţi iaurt.

Se înlocuieşte o masă pe zi cu 2 căni de iaurt cu zmeură sau se consumă de 2 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mesele principale, câte 1 cană de iaurt cu zmeură.

Iaurtul cu zmeură se consumă doar proaspăt preparat, fără zahăr, miere sau alte adaosuri, timp de cel puţin 2 săptămâni. Se poate slăbi 1 kilogram pe săptămână.

  • Toate aceste efecte se obţin dacă se evită excesele alimentare şi se face mişcare suficientă.
Cautari:
    ceai zmeur slabit |cura cu ceai de zmeur |
loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>