Rețete de slăbit

Cure cu SUC de VARZĂ pentru detoxifiere și slăbire rapidă

Sucul de varză contribuie la arderea grăsimilor, la accelerarea metabolismului, la eliminarea toxinelor și la protejarea celulelor de radicalii liberi.

Are prin excelență efecte tonice, purificatoare, antiinflamatoare. Se remarcă prin faptul că deblochează tranzitul intestinal, prin efectul său de stimulare și de normalizare a digestiei.

Sucul de varză albă sau roșie – cum se obține

Se obține foarte simplu, cu ajutorul storcătorului centrifugal.

Se spală varza, se indepărtează eventualele porțiuni stricate, apoi se taie în bucăți suficient de mici, pentru a intra pe orificiul de admisie al storcătorului, care le va mărunti și apoi le va centrifuga.

Sucul de varză se consumă imediat după preparare, pentru a nu avea timp să se oxideze. Pentru un gust mai bun, se poate combina cu suc de morcovi.

Cura cu suc de varză

Se beau câte 300-600 ml. de suc de varză pe zi, în cure de 21-60 de zile, cu pauze de 2-4 săptămani.

– Sucul de varză este sărac în calorii și bogat în vitamine și minerale ce favorizează o slăbire naturală. Reduce cantitatea de hrană consumată la fiecare masă și curăță organismul de toxine .

– Sucul de varză este un cocktail de vitamine, minerale și antioxidanți care contribuie la arderea grăsimilor și la accelerarea metabolismului.

Cura cu suc de varză și grapefruit

Suc de varză cu suc de grapefruit – o combinație mai puțin obișnuită între un suc alcalin (cel de varză) și un suc acid (cel de grapefruit).

Cu toate acestea, poțiunea are un puternic efect inhibitor al apetitului alimentar și favorizează ajungerea rapidă la sațietate pentru o perioadă lungă de timp.

Se amestecă 200 ml. suc de varză cu 200 ml. suc de grapefruit. Din acest amestec se bea câte 1 pahar, cu 5-10 minute înaintea fiecărei mese. O cură durează 2 luni și se poate relua la nevoie după o pauză de 10 zile.

Precauții, contraindicații

Efectele adverse ale curelor cu varză (albă sau roșie) sunt foarte rare și reduse ca intensitate și se referă cel mai adesea la deranjamente digestive: balonare, ușoare colici abdominale, în cazuri foarte rare, diaree.

Curele cu suc de varză nu sunt recomandate persoanelor care suferă de colită de fermentație, persoanelor cu hiper și hipo-tiroidie, persoanelor cu un sistem digestiv sensibil.

loading...
Loading...