Rețete de slăbit

Cura simplă cu OŢET de MERE: ‘’taie’’ foamea şi ‘’arde’’ grăsimile

Oţetul de mere organic este un ajutor nepreţuit în lupta cu kilogramele în plus.

Stimulează digestia prin creşterea salivației şi a sucurilor gastrice, accelerează metabolismul, arderea grăsimilor, şi stimulează procesele de eliminare.

Oţetul de mere natural  stimulează activitatea intestinelor, vindecă bolile digestive, eliminând – împreună cu fecalele – grăsimile excedentare din organism, prevenind depunerea acestora.

Cura cu oţet de mere

  • Dimineaţa, la trezire, se bea pe stomacul gol 1 pahar de apă, în care au fost dizolvate 2 linguriţe de oţet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, după fiecare masă, se bea o jumătate de pahar de apă în s-au adăugat 1 linguriţă de oţet de mere şi 2 linguriţe de miere.

Cura durează 4 săptămâni. Se face o pauză de 10 zile, după care regimul se reia, la nevoie. Această cură cu oţet de mere nu se ţine mai mult de 5 luni pe an.

Oţetul de mere arde grăsimile

Oţetul de mere produce hormoni care ard grăsimile. El accelerează producerea hormonilor de creştere, ce deschid celulele adipoase, eliberând grăsimile. În acest mod, topirea grăsimilor funcţionează şi în timpul nopţii, la turaţie maximă.

Cura cu otet de mere accelereaza metabolismul si previne depunerea grasimilor

Curăţă intestinul

Consumul excesiv de dulciuri şi făina albă face ca mucoasa intestinală să se subțieze din ce în ce mai mult.

Mişcarea intestinului devine astfel mai lentă şi adeseori, în mucoasă, se cuibăresc bacterii sau ciuperci. Drept urmare, metabolismul grăsimilor se dezechilibrează, iar moleculele de grăsime, în loc să fie eliminate, se îngrămădesc în celulele adipoase.

Cura cu oţet de mere curăță intestinul, eliberându-l de bacterii şi ciuperci. Astfel, metabolismul grăsimilor poate să funcţioneze din nou fără probleme.

”Taie” foamea

Una dintre proprietăţile otetului de mere constă în faptul că menţine stabil nivelul glicemiei, ceea ce potoleşte senzaţia de foame.

Stopează enzimele care îngraşă

Oţetul de mere are calitatea de a bloca la nivelul mucoasei bucale semnalele hormonale produse atunci când se consumă dulciuri. Acestea acţionează asupra organismului, fiind eliberate enzimele care îngraşă şi favorizează asimilarea grăsimilor.

Contraindicaţii

Femeile aflate la menopauză, cu risc de osteoporoză nu trebuie să consume oţet de mere timp îndelungat, deoarece poate duce la scăderea densităţii osoase sau la unele dezechilibre de minerale din organism.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>