Cura cu ULEI de OREGANO vindecă fără urmă INFECȚIILE URINARE (înlocuiește antibioticele acolo unde ele nu mai au efect)

Unul din zece adulți suferă de o boală a căilor urinare.

În prezent, rata infecțiilor urinare recidivante s-a dublat, în timp ce rezistența la medicamente tinde să se generalizeze.

Tratamentele naturiste împotriva infecțiilor urinare sunt cu adevărat eficiente, deoerece ele nu doar distrug microbii, ci ȋntăresc și sistemul imunitar și echilibrează sistemul endocrin.

Printre cele mai puternice remedii și terapii naturale contra acestei categorii de afecțiuni se numără uleiul de oregano.

Este, probabil, cel mai puternic ulei esențial, care înlocuiește antibioticele acolo unde ele nu mai au efect.

Cel mai puternic antibiotic natural

Oregano, prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice.

Uleiul volatil (esențial) extras prin distilare din planta Origanum vulgare este un fenomenal ucigaș de bacterii, viruși și ciuperci parazite care proliferează în zona rinichilor și a căilor urinare.

Studiile îi confirmă eficiența contra E. coli (bacterie vinovată de peste 90% dintre cistite), contra stafilococului auriu, a infrabacteriilor, candidei, virusurilor, etc.

Foarte important!

– În România se comercializează mai multe feluri de Oregano. Singurul care are efectele descrise mai sus este uleiul de Oregano Sălbatic. Varianta de grădină, utilizată drept condiment alimentar, NU are aceleași efecte terapeutice ca varianta sălbatică. Citiți cu atenție prospectul sau consultați farmacistul.

– Verificați conținutul în carvacol, atunci când cumpărati ulei de oregano – un produs bun trebuie să conțină 10 mg extract de oregano sălbatic per picătură (5 picături, adică doza uzuală = 50 mg, conținând minimum 75% substanță activă carvacol).

Cura cu ulei de oregano contra infecțiilor urinare

  • Se iau câte 3 picături (în ulei alimentar sau miere) din acest ulei, de 3-5 ori pe zi, în cure de minimum 2 săptămâni.

Uleiul de oregano  are o aromă extrem de puternică și usturătoare, astfel că se începe cu 1 picătură pe zi, crescând doza ulterior.

Se ține scurt timp în gură, cât să se inspire adânc vaporii aromați, după care se înghite.

Precauții

Se cere sfatul medicului fitoterapeut dacă se urmează tratamente cu medicamente pentru reducerea glicemiei sau anticoagulante, înainte de a începe să se administreze oral (pe gură) ulei de oregano sălbatic. În cazul utilizării interne, nu se depăşeşte doza zilnică recomandată.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *