Cura cu SUC de STRUGURI pentru slăbire și detoxifiere ușoară

‘’Strecurat’’ regulat în dietă, sucul de struguri elimină toxinele din corp și favorizează menținerea greutății în limitele dorite.

Un pahar de suc de struguri băut de dimineață dă energie pentru o zi întreagă.

Consumat în cantități mici, de mai multe ori pe zi, sucul de struguri ajută la slăbit. Motivul: zaharurile din struguri au o absorbție lentă în sânge și mențin glicemia în limite normale.

Datorită faptului că sunt bogați în zaharuri foarte ușor asimilabile, strugurii elimină prompt stările de slăbiciune (provocate de scăderea glicemiei), care apar frecvent în curele de slăbire.

Totodată, sucul de struguri are o acțiune echilibrantă la nivel nervos, ce are drept efect eliminarea nevoii imperioase și maladive de a mânca pe durata curei.

Combate obezitatea și îngrășarea

Resveratrolul din struguri (substanță antioxidantă)  declanșează producerea unui hormon numit adiponectină care protejează vasele de sânge împotriva inflamațiilor, crește toleranța la glucoză, îmbunătățește funcția de producere a insulinei și împiedică instalarea sindromului metabolic și a afecțiunilor cardiace.

Toate aceste descoperiri ale cercetătorilor pot fi de mare ajutor persoanelor cu un surplus de greutate, care se confruntă și cu inflamații ale arterelor.

Cura cu suc de struguri

Pe lângă un regim alimentar echilibrat, fără dulciuri și făinoase în exces, se beau 4 pahare de suc de struguri pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă și seara, înainte de culcare.

Pentru fiecare pahar, se amestecă 3/4 suc de struguri (proaspăt stors în casă) cu 1/4 apă. Se bea fiecare pahar încet, în 5-10 minute.

Pentru tendință de obezitate: cu o jumătate de oră înainte de micul dejun și de masa de seară, se beau 60 ml de suc, în care se adaugă 30 ml de apă. Aceasta va împiedica îngrășarea.

Pentru stoparea poftei de mâncare: se bea suc de struguri, de 4 ori pe zi (90 ml suc la 30 ml apă), cu o jumătate de oră înainte de mese și de culcare. Pofta de mâncare va dispărea.

Sucul de struguri reglează metabolismul, întărește sistemul cardiovascular, curăță organismul de toxine, curăță și înfrumusețează tenul și pielea, elimină cu ușurință surplusul de greutate.

Contraindicații la cura cu struguri

Cura cu suc de struguri nu este recomandată persoanelor cu diabet, probleme renale grave, hipertensiune gravă, retenție de apă în țesuturi, colită de fermentație, diaree cronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *