Cura cu STRUGURI: elimină, fără efort, kilogramele nedorite şi toxinele din corp

Cei care doresc să slăbească în această perioadă trebuie să afle că strugurii sunt un aliat imbatabil împotriva excesului ponderal.

Strugurii sunt în proporţie de 80% apă, fiind extrem de eficienţi pentru detoxifierea organismului şi pentru eliminarea kilogramelor în plus.

Rezultate pe termen lung

O cană cu boabe de strugure conţine aproximativ 100 calorii, tocmai datorită conţinutului mare de apă. Caloriile din struguri provin în proporţie de 94% din carbohidraţi, 2% din grăsimi şi 4% din fibre.

În curele de slăbire, combinaţia dintre cantitatea mare de apă şi conţinutul de fibre (1g/ 1 cană de struguri) îndepărtează foamea, încetineşte digestia şi menţine senzaţia de saţietate mai mult timp.

Consumaţi în cantităţi controlate, strugurii pot deveni un adevărat ajutor pentru persoanele care vor să slăbească fără efort, cu rezultate pe termen lung.

Cura cu struguri este recomandată pentru eliminarea rapidă a kilogramelor nedorite, a toxinelor din organism şi pentru accelerarea metabolismului .

Cura cu struguri elimina kilogramele in plus si toxinele

Dieta cu struguri – varianta 1

Timp 3-4 săptămâni, 2 zile pe săptămână, se consumă până la 1 kilogram de struguri pe zi, proaspeţi, bine spălaţi, fără alte alimente.

Strugurii se consumă pe parcursul unei zile, în porţii mici;

Se pot înlocui cu 800 ml – 1,5 litri de must, care se bea repartizat în cantitate mică, de mai multe ori, de-a lungul zilei;

În celelalte zile ale săptămânii, se consumă legume crude şi fierte şi fructe în cantităţi mici, carne şi brânzeturi slabe, ouă;

Sunt permise cafeaua şi ceaiurile neîndulcite (de chimen, mentă sau cimbrişor);

Se beau cel puţin 1,5 litri de apă;

În acest mod, se pot pierde 1-2 kilograme pe săptămână.

Dieta cu struguri – varianta 2

Timp de 2-3 săptămâni, se consumă de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, câte 1 strugure.

Se reduc porţiile din celelalte alimente la jumătate;

Se evită făinoasele, dulciurile, preparatele cu conţinut mare de grăsime şi de sare;

Sunt permise cafeaua şi ceaiurile neîndulcite (de chimen, mentă sau cimbrişor, pentru a combate eventuala diaree sau crampele abdominale);

Se consumă minimum 1,5 litri de apă pe zi.

Se pot pierde, astfel, până la 3-4 kilograme, în 3 săptămâni.

Pe lângă ‘’topirea’’ kilogramelor în plus, se produce şi o eliminare masivă a toxinelor din corp, care va favoriza apoi menţinerea greutăţii în limitele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *