Cura celebrei vindecătoare DJUNA pentru detoxifierea LIMFEI și a SÂNGELUI – durează 3 zile și elimină deșeurile din corp

Sistemul limfatic este o componentă esențială a sistemului imunitar, care protejează organismul de numeroase boli.

Sistemul limfatic este cunoscut de asemenea și ca sistemul de canalizare al organismului, alcătuit dintr-o rețea de vase de sânge și ganglioni limfatici, care transportă fluide din țesuturi în interiorul corpului.

Acesta joacă un rol important în protejarea organismului împotriva bolilor, infecțiilor și celulelor canceroase, și în același timp contribuie la menținerea echilibrului hemodinamic al corpului.

Pe lângă misiunea de a elimina ‘’deşeurile’’ din organism, sistemul limfatic are și rolul de a respinge agresiunile: în limfă plutesc miliarde de globule albe, limfocitele B și T, responsabile cu vânarea intrușilor.

A ignora sănătatea sistemului limfatic poate duce la compromiterea sistemului imunitar, iar pe termen lung, acest lucru inseamnă predispoziție către numeroase boli: de la infecții până la cancer.

Detoxifierea sistemului limfatic

Sistemul limfatic funcționează ca un filtru pentru bacterii, microorganisme, și are marele rol de a transporta deșeurile din celule, sânge, colon și rinichi.

Toată lumea are nevoie de o detoxifiere a sistemului limfatic, pentru a scăpa de toate deșeurile acumulate de-a lungul vieții. Curățarea sistemului limfatic ajută la curățarea fiecărui organ din corp.

Rețeta vindecătoarei Djuna pentru detoxifiere

Eugenia ‘’Juna’’ Yuvashevna Davitashvili  (1949 – 2015)- Djuna – a fost președinte al Academiei Internaționale de Științe Alternative și membru al Consiliului Consultativ al președintelui Federației Ruse.

Profesor – academician, deținătoare a Ordinului Internațional Medical ‘’Albert Schweitzer’’, conduce Consiliul Regent al Societății ‘’Noua Elită din Rusia’’.

Pentru meritele sale deosebite în activitatea de bioterapeut, psiholog și parapsiholog, a fost numită general – colonel al Serviciului Medical Militar.

Ea a deținut, de altfel, în Moscova, o clinică foarte solicitată.

Una dintre rețetele naturiste celebre a celebrei vindecătoare, în ceea ce privește detoxifierea limfei și a sângelui, este următoarea:

Dimineața, se beau 100 ml. de apă rece, în care s-a dizolvat, după gust, sare amară (de la farmacie), suficientă cât să fie băubilă.

În continuare, se prepară un suc din portocale (900 ml.), grapefruit (900 ml.) și lămâie (200 ml.).

La o oră după ce s-a băut soluția de sare amară, se beau primii 100 ml. din sucul de portocale, grapefruit și lămâie și 100 ml. de apă fiartă și răcită.

Apoi, aceeași cantitate (100 ml. suc și 100 ml. apă răcită) se bea la fiecare jumătate de oră, până când se termină cantitatea de 2 litri din fiecare.

Tratamentul durează 3 zile. În perioada când se face acest tratament nu se mănâncă și nu se bea nimic altceva.

loading...
Loading...

10 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>