Rețete de slăbit

Cum să scăpați rapid de kilogramele ȋn plus cu SEMINŢE de IN

Seminţele de in sunt recomandate de către specialişti pentru beneficiile pe care le aduc asupra sănătăţii, dar şi asupra siluetei.

Seminţele de in sunt bogate în toate vitaminele de care corpul nostru are nevoie, precum şi în minerale şi substanţe active. Sunt utile în stimularea arderilor metabolice şi pierderea în greutate.

Pentru a ne bucura de toate calităţile nutritive ale seminţelor de in, ele ar trebui consumate după ce au fost lăsate la înmuiat sau după ce au fost măcinate.

Cura cu seminţe de in şi fulgi de ovăz

Se iau 2 linguri seminţe de in şi se ţin în 250 ml. apă rece timp de 15 minute, apoi se pun pe foc. Cu apa care dă în clocot se opăresc 200 gr. fulgi de ovăz. Se lasă acoperiţi timp de 5 minute, după care se amestecă cu mere sau pere tăiate în cubuleţe. Preparatul se consumă zilnic, dimineaţa sau la prânz. Se pot slăbi 3 kilograme în 7 zile.

Cura cu seminţe de in, spanac şi ţelină

Semintele de in stimuleaza arderile metabolice

Preparatul se poate integra cu succes în curele de slăbire.

Se opăresc 5 linguri de seminţe de in cu 1 pahar de apă fierbinte. Se lasă să se răcească, după care se toarnă în blender, se adaugă 1 legătură de spanac, 3 frunze de ţelină tocate şi 150 ml. suc de roşii. Se mixează până la omogenizare şi se consumă.

Cura cu seminţe de in şi scorţişoară

Peste 3-4 linguriţe seminţe de in se toarnă 250 ml. apă clocotită. Se pune recipientul pe foc mic şi se lasă să fiarbă timp de 25 de minute. Se strecoară şi se amestecă cu jumătate de linguriţă de scorţişoară şi se bea în 3 reprize, cu 30 de minute înainte de masă, cel puţin 7 zile.

Cura cu seminţe de in şi lapte de soia

Seara, într-un pahar de apă foarte rece, de la frigider, se înmoaie jumătate de pahar de seminţe de in. Dimineaţa, se adaugă 4-5 linguri lapte de soia şi jumătate de linguriţă de scorţişoară. Amestecul se omogenizează în blender şi se bea împărţit egal, în 4 reprize. Se poate îndulci cu puţină miere. Pentru efecte vizibile, cura se ţine cel puţin 1 săptămână.

loading...
Loading...

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>