Sfaturi

Cum să detectăm şi să alungăm ENERGIILE NEGATIVE din casă folosind un simplu pahar cu apă

Casa în care locuim este ca un burete care absoarbe tot felul de energii – de la cei care ne trec pragul şi de la diverse obiecte pe care le aducem în locuinţă.

Dezordinea şi abundenţa de lucruri inutile au şi ele efecte negative asupra stării noastre psihice şi fizice. Locuinţa şi locul de muncă sunt zone în care se păstrează cantităţi imense din energia noastră, datorită timpului mare petrecut acolo.

Astfel, casa în care trăim devine un depozitar al emoţiilor, al gândurilor, al sentimentelor şi al trăilor noastre, dar şi a celor care locuiesc sau au locuit în ea ori îi trec pragul.

Prin urmare, este important să eliminăm energia negativă din aceste spaţii, dar şi cea pe care noi înşine o emanăm, astfel încât viaţa să fie mai frumoasă.

Trucul de ‘’curăţare’’ energetică a locuinţei

Pentru a alunga energiile negative şi toxice din spaţiul în care locuim, putem apela la un truc simplu, recomandat de bioenergoterapeuți.

Avem nevoie de:

  • 1 pahar transparent, fără modele sau imprimeuri pe el
  • sare grunjoasă/de mare (sare naturală)
  • oţet alb
  • apă

Cum se procedează

– Se ia un pahar gol şi se toarnă sare în el, astfel încât să acopere o treime din pahar

– Se umple restul paharului cu încă o treime oţet alb şi o treime apă

– Se amplasează apoi paharul în camera în care simţim că vibraţiile negative sunt cele mai puternice sau unde credem  că există o acumulare de energii care au nevoie de armonizare (spre exemplu, camera în care petreceţi cel mai mult timp, sufrageria unde primiţi în vizită alte persoane, zona în care plângeţi cel mai des, etc.)

– Se pune paharul într-un colţ ferit sau într-un loc în care nu îl mişcă nimeni. Se lasă acolo timp de o zi

– După cele 24 de ore, se verifică paharul:

• dacă lichidul din pahar nu este tulbure, nu are o culoare verzuie, nu are bule şi este la fel l-aţi lăsat, înseamnă că în încăperea respectivă nu există energii negative;

• dacă paharul are depuneri ciudate şi nu mai este cum l-aţi lăsat, atunci poate că există anumite probleme ce ţin de energia locului respectiv.

Dacă simţiţi în continuare energiile negative, repetaţi procedura a doua zi, cu un pahar nou, până când acesta este la fel de curat precum l-aţi lăsat. Umpleţi-l cu ingrediente proaspete, lăsaţi-l timp de 24 de ore în colţurile încăperii şi apoi verificaţi din nou.

Repetaţi procedura ori de câte ori simţiţi că este necesară.

Important

Este foarte important ca de fiecare dată când faceţi acest mic experiment să aruncaţi conţinutul paharului în toaletă şi apoi să trageţi apa, pentru a înlătura definitiv orice urmă de energie toxică din locuinţă.

De ce sare, apă şi oţet

Ingredientele folosite în acest truc de ‘’curăţare’’ a energiilor negative nu sunt întâmplătoare.

Sarea naturală este un excelent agent de purificare a aurei umane. La fel ca şi apă, sarea absoarbe  radiaţiile bioenergetice nocive, curăţând – din punct de vedere energetic – zonele în care este aplicată.

Totodată, conform unor obiceiuri tradiționale, amplasarea unui vas cu oţet afară, în apropierea uşii locuinţei, pe tot parcursul nopţii, este utilă pentru a ţine departe răul şi energiile dezechilibrate.

De asemenea, atât sarea, cât şi oţetul eliberează ioni negativi în imediata apropiere, contribuind astfel la împrospătarea şi purificarea aerului.

loading...
Loading...