Cu câteva picături de ulei de OREGANO luate zilnic, eliminaţi bacteriile şi PARAZIȚII de orice fel

Uleiul de oregano sălbatic (Origanum vulgare) este unul dintre cele mai puternice substanțe antivirale, antibacteriene şi antifungice obţinute pe cale naturală.

‘’Vinovat’’ de toate aceste proprietăți este carvacolul, o substanţă care omoară paraziţii de orice natură.

Mai eficient decât antibioticele de sinteză

Cercetătorii americani au comparat carvacolul din oregano cu un medicament prescris în tratamentul giardiei (tinidazol) – rezultatele au arătat că oregano este mai eficient decât tinidazolul.

La rândul lor, cercetătorii britanici au comparat acţiunea uleiul din oregano cu cea a 18 antibiotice dintre cele mai populare.

S-a dovedit că oregano, prin conţinutul mare de carvacol, acţionează mai eficient decât antibioticele (carvacolul distruge şi bacteriile rezistente la unele antibiotice).

Carvacolul acţionează la nivelul întregului organism, fiind utilizat atât intern, cât şi extern. Cercetările au demonstrate că inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspândirea stafilococului auriu, în special la nivel pulmonar şi facial (acnee), în paralel cu un efect antibacterian, mucolitic şi expectorant.

Antibiotic complet

Uleiul de Oregano este un antibiotic complet, cu proprietăţi unice de vindecare. Are de opt ori mai mulţi antioxidanţi decât merele şi de trei ori mai mult decât afinele.

Administrare internă:

Uleiul de oregano sălbatic se administrează contra viruşilor, bacteriilor şi paraziţilor de orice fel, incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococucus aureus.

De asemenea, este util în infecţii urinare şi prostatită, şi se poate administra şi post-operatoriu, pentru a se evita infecţia cu stafilococul auriu (care poate fi mortală).

Este indicat în infecţii pulmonare, tuse persistentă, dureri în gât.

♣ Intern (la adulţi), se administrează câte 5 picături, de 3-5 ori pe zi, în cure de minimum 2 săptămâni.

Pentru că are o aromă puternică şi usturătoare, se începe cu 1 picătură pe zi, crescând doza ulterior. Se dizolvă în puţină apă, sau, şi mai bine, se amestecă într-o linguriţă cu puţină miere.

Se ţine scurt timp în gură, cât să se inspire adânc vaporii aromatic, apoi se înghite.

Pentru infecţii pulmonare sau la sinusuri, pe lângă administrarea orală, se fac şi inhalații:

Se fierbe apă într-un vas. Se pun câteva picături de ulei de oregano în apa fierbinte, se apropie faţa de vas, se pune peste cap un prosop şi se inspiră adânc vaporii emanați.

ulei-de-oregano

Uleiul de oregano, cel mai puternic antibiotic natural

Uleiul de oregano în uz extern

Extern, uleiul de oregao se aplică pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

♣ Afecţiuni ale pielii – înţepături, infecţii, furuncule, acnee, psoriazis, negi, iritaţii pe piele, micoze.

Se aplică câteva picături de ulei şi se freacă până la absorbţia în piele. În cazul rănilor sau furunculelor, se acoperă, apoi, cu un plasture.

♣ Dinţi şi gingii – pentru dezinfectarea şi deparazitarea zonei bucale, pentru tratarea sau prevenirea parodontozei, se pun câteva picături de ulei de periuţa de dinţi, în locul pastei de dinţi, şi se freacă dinții.

În caz de infecţii la gingii – se masează gingiile cu câteva picături de oregano.

♣ Boli ale scalpului – în caz de ciupercă, mătreaţă sau iritaţii ale scalpului, înainte de spălarea părului se adaugă câteva picături de ulei în şampon, care se lasă apoi pe păr câteva minute, apoi se clăteşte.

♣ Herpes – pe zona afectată se aplia 1-3 picături, de 2-3 ori pe zi.

♣ Ciupercă la picioare – câteva picături de ulei se aplică şi se distribuie uniform între degete şi pe unghii.

♣ Igienă intimă – contra infecţiilor cu spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida), se adaugă câteva picături de ulei în apă caldă din baia de şezut.

Precauţii, contraindicaţii

Singurul care efectele descrise mai sus este uleiul de OREGANO SĂLBATIC (Origanum vulgare), care nu trebuie confundat cu oregano comun (Origanum maghiran), care este folosit ca un condiment pentru gătit.

Persoanele cu alergii la cimbru, busuioc, mentă sau salvie vor folosi cu precauţie uleiul de oregano. În cazul administrării de medicamente pentru reducerea glicemiei, se cere sfatul medicului înainte de utilizarea internă a produsului. Este contraindicat femeilor gravide.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *