Cu ALBASTRU de METIL vindecaţi garantat infecţiile urinare, durerile în gât, aftele bucale şi rănile

Albastrul de metil este o substanţă organică descoperită de medicul Paul Ehrilch, în anul 1891.

Omul de ştiinţă Paul Ehrilch a descoperit că albastrul de metil ar putea fi un tratament eficient împotriva malariei, fiind administrat soldaţilor americani.

Această substanţă organică este cât se poate de eficientă şi în zilele noastre. În unele cazuri, albastrul de metil poate fi o variantă mai uşoară de tratament, înlocuind chiar şi antibioticele.

Se găseşte în unele farmacii tradiţionale, sub formă de picături sau capsule administrate conform prospectului, şi poate da rezultate excepţionale atât în tratamentele interne, cât şi externe.

Rezultate fenomenale împotriva infecţiilor urinare

Albastrul de metil dă rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Este bine de ştiut că în urma administrării interne a substanţei, urina va căpăta o colorație albastră sau verde, care nu trebuie să îngrijoreze – acesta este semnul că substanţa este eliminată pe căile urinare, exercitându-şi, în acest mod, efectele antiseptice.

♣ Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, ele se repetă, până când analizele microbiologice arată vindecarea.

Dureri de gât, răceli

Durerile de gât reprezintă iritația sau mâncărimea (furnicătură) unei zone a faringelui (gâtului) care se intensifică la deglutiție (înghiţire). Atunci când această durere apare ca urmare a infecţiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamațiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

albastru-de-metil

Albastrul de metil are proprietati antibacteriene

♣ Încă de la primele dureri, se aplică local albastru de metil, folosindu-se un beţişor de urechi. Se aplică câte puţin pe ambele amigdale, chiar dacă gustul este amar. Aplicarea locală realizată încă de la primele simptome poate duce la reducerea inflamaţiei în doar 5-6 ore.

Afte bucale

Leziuni simple sau ulceraţii dureroase, aftele bucale apar la nivelul gurii, fiind cauzate de un virus. Pe lângă menţinerea unei igiene riguroase (cea mai importantă măsură de prevenire şi tratament), se poate apela şi la un leac cu albastru de metil, care luptă eficient împotriva infecţiilor cavităţii bucale.

♣ Se toarnă câteva picături de albastru de metil pe un tifon uscat şi se tamponează cu el în gură. În cazul în care candidoza bucală persistă mai mult de 5 zile, se recomandă sfatul specialistului.

Răni uşoare

Pielea noastră este populată de peste 250 de specii de bacterii, multe dintre ele cauză de infecţii cutanate. Prin urmare, orice plagă este infectată de la bun început şi trebuie sterilizată. Zgârieturile, tăieturile şi juliturile, fac parte din viaţa de zi cu zi şi chiar dacă nu sunt atât de grave, există riscul să se infecteze sau să lase cicatrici neplăcute.

♣ Albastrul de metil este o substanţă cu proprietăţi antibacteriene, fiind folosit şi pentru dezinfectarea rănilor uşoare, superficiale. Cu un pansament steril, îmbibat în albastru de metil, se şterge rana închisă, însă nu agresiv.

Singurul aspect negativ este că, pentru timp limitat, remediul colorează pielea unde este aplicat.

52 Comments

 1. 1
 2. 9
 3. 13
 4. 14
 5. 15
 6. 16
 7. 17
 8. 18
  • 19

   Nu da voie sa se formeze de ex bacterii din nou pe amigdale și decasept curata tractul urinar de bacterii,dar ,îți dai seama ca dacă e o bacterie periculoasa gen e-coli în urină, nu te salvează albastru de metil!

 9. 20
 10. 22
 11. 23

  Infectia urinara se trateaza cu biseptol cite 2la 12 ora si ceai de coada calului sau merisor.este probat de mine.daca aveti dureri la urinare luati cite un diclofenac.eu am eliminat si pietricele erau ca niste cristale.2 saptamini am crezut ca mor de usturime pina am descoperit acet.leac.

 12. 24

  Dacă aveți o infecție urinară cel mai corect se face o urocultură cu antibiogramă ( în cazul adulților pt ciprofloxacina, norfloxacina, ofloxacina, etc. sau ceea ce consideră medicul util , în urma consultației) , iar apoi medicul va stabili antibioticul și modul de administrare. Se pot folosi și tablete urodezinfectante cu albastru de metil, dar au dispărut de pe piață, nu se mai produc, iar ca tratament adjuvant se pot administra ceaiuri de codițe de cireșe, de mătase de porumb, de merișor, ceai diurosept, etc. după sfatul medicului.

 13. 26

  În cazul unei infectii în zona gîtului se face un exudat faringian cu antibiogramă pe baza căruia medicul stabilește schema de tratament. Se pot folosi comprimate pt supt de exemplu Decasept ( cu albastru de metil), se poate face gargară cu ceai de mușețel, medicul vă va indica schema de tratament în urma consultației.

 14. 28
 15. 29
 16. 31

  Durerile în gât, aftele bucale şi rănile le vindeci garantat cu tinctura de propolis. Intern: conform prescriptiilor medicului specialist, sub formă de picături, pe zahăr sau pâine, sau în apă sau sucuri naturale(aici este vorba de sucul natural pregatit in casa si consumat imediat pentru a nu oxida). Ca tonic general, doza zilnică recomandată este de 30 de picături într-o singură priză sau divizată în 3 prize. În funcţie de afecţiune, se recomandă consultarea medicului specialist apifitoterapeut. Pentru cistită, nefrită, pielonefrită, infecții reno-urinare – se administrează o linguriță de tinctură de 3-4 ori pe zi, timp de 5-7 zile.

 17. 32
 18. 34
 19. 35
 20. 38
 21. 39

  Foarte bun pentru durerile în gât. Pe un creion se infasoara vata și se leagă cu ață să nu se desfacă și se îmbibă cu albastru de metil. Se face bine gâtul, amigdalele. Puțin neplăcut dar efectul este surprinzător . Așa mi am tratat copii și acum nepoții.

 22. 40
 23. 41
 24. 42
 25. 44
 26. 45
 27. 46
 28. 47
 29. 48
 30. 49
 31. 50
 32. 51
 33. 52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.