Cu aceste BĂUTURI naturale putem combate rapid migrenele şi insomnia

Cu ajutorul băuturilor naturale, starea de sănătate se poate îmbunătăţi semnificativ, acest lucru fiind posibil într-o perioadă scurtă de timp, cu un minimum de efort.

Migrenele cu dureri intense, îmbunătăţirea vederii sau bolile cardiovasculare sunt doar câteva dintre afecţiunile care pot fi ameliorate cu ajutorul unor băuturi naturale, simplu de preparat şi de administrat.

Smoothie, pentru îmbunătăţirea vederii

Preparatul este bogat în vitamina A – una dintre cele mai bune substanţe nutritive pentru menţinerea acuităţii vizuale. Varza kale şi tulpinile de ţelină conţin luteină, esenţială pentru îmbunătăţirea vederii, în timp ce zeaxantina din ardeiul gras contribuie, de asemenea, la sănătatea ochilor. Ţelina şi sfecla aduc beneficii rinichilor şi ficatului, organe vitale pentru sănătatea ochilor.

Ingrediente

1 ardei gras portocaliu; 2 frunze de kale; 2 tulpini de ţelină, cu tot cu verdeaţă (frunze); 1 sfeclă roşie; 3 kiwi, cu coajă

Pentru îndepărtarea pesticidelor, legumele se spală cu apă şi oţet de mere, după care se taie în bucăţi, se adaugă în blender şi se amestecă până la omogenizarea completă.

Se consumă proaspăt, în mod regulat.

Băutură contra migrenelor intense şi recurente

Migrenele intense şi recurente, urmate de ameţeli, furnicături, greaţă, vomă, fotofobie, fonofobie, sensibilitate la mirosuri şi la atingere, pot fi alungate cu ajutorul unei băuturi naturale, care, pe lângă hidratare – foarte importantă pentru prevenirea durerilor de cap – îmbunătăţeşte circulaţia şi detoxifică.

Sarea de Himalaya aduce organismului un aport de electroliţi, minerale şi alte elemente importante, precum potasiul, calciul, zincul, cuprul, magneziul, iodul, fierul, şi nu numai, esenţiale pentru menţinerea stării de sănătate.

Pe de altă parte, sucul de lămâie aduce un plus de vitamina C sistemului imunitar, ceea ce ajută la eliminarea promptă a toxinelor.

Ingrediente

1 pahar de apă plata; sucul de la o lămâie; 2 linguriţe sare de Himalaya

În paharul de apă se adaugă sucul proaspăt stors de la o lămâie, în acelaşi lichid dizolvându-se şi sarea de Himalaya.  Amestecul se agită bine şi se consumă imediat. Cei care au încercat remediul susţin că durerea dispare în mai puţin de o oră.

apa cu lamaie

Apa cu lamaie si sare combate rapid migrenele

Suc pentru boli cardiovasculare

Sucul de cartofi cruzi aduce în organism un aport important de vitamina C, vitaminele B6, B1, B2 şi pigmenţi cu efect antioxidant. Este recomandat în special pentru prevenirea puseurilor de hipertensiune arterială, a arteritei obliterante şi a cardiopatiei diabetice.

Ingrediente

suc de cartofi cruzi; suc de morcov sau de mere

Sucul de cartofi cruzi, cu tot cu coajă, se poate consuma în combinaţie cu suc de mere sau de morcov. Se administrează câte 1 pahar (200 ml.) de 2 – 3 ori pe zi, în cură de 45 de zile.

Cura cu suc de cartofi se face de 2 ori pe an.

Băutură împotriva insomiei

Această băutură detoxifiantă acţionează împotriva insomniei, provocând un somn liniştitor, dar şi împotriva stresului şi a oboselii psihice. Induce o stare de bine şi de linişte interioară, acţionând împotriva hipertensiunii arteriale, dar şi a balonării.

Ingrediente

1 castravete; 1 lămâie; 1 măr verde; ghimbir; 8 tulpini de sparanghel;  2 tulpini de ţelină

În timp ce sparanghelul se ţine timp de câteva minute în apă rece, lămâia împreună cu mărul verde şi castravetele se taie bucăţi mici. Sparanghelul se amestecă cu acestea, urmând ca totul să se mixeze foare bine.

Se consumă seara, cu câteva ore înainte de culcare, pentru a acţiona în întregul organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *