CREMĂ cu CAFEA excepțională pentru TEN și CORP

Cofeina care se regăseşte din plin în cafea face adevărate minuni pentru piele.

Zilnic, sute de milioane de oameni beau cafea, fie pentru a-și stimula capacitatea de muncă, fie pentru gustul ei plăcut și aromat.

Cofeina, substanța din cafea care trezește și activează intelectul, are aceeași eficiență și asupra pielii, dacă e folosită extern.

Cofeina, un ajutor nesperat pentru piele

Cofeina este un stimulent biologic care acționează nu doar asupra sistemului nervos central, ci și asupra circulației sângelui.

Atunci când este aplicată pe piele, cofeina accelerează metabolismul, întărește epiderma și o face mai suplă. Combate cu mult succes celulita, pungile de sub ochi și depunerile inestetice de grăsimi.

Cofeina dă luminozitate şi strălucire pielii, reduce ridurile, elimină umflăturile, apa în exces şi semnele de oboseală, încetineşte îmbătrânirea.

Are proprietăți antiinflamatorii datorită cărora este excelentă pentru a trata natural roșeața de pe față.

Cremă cu cafea pentru ten și corp

Crema cu cafea este excepţională pentru ten şi corp, hrăneşte, catifelează, reduce ridurile, dezinflamează, stimulează circulaţia.Prin utilizare regulată, pielea devine mai catifelată și mai fermă.

Ingrediente

  • 1 lingură de ceară de albine
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de ulei de migdale
  • 1 lingură unt de cacao
  • 1 lingură de cafea solubilă (ness)
  • 3 picături de ulei esenţial de lavandă

Într-un vas pus pe aburi, se adaugă ceară de albine, apoi untul de cacao.

După ce s-au topit, se îndepărtează vasul de pe foc, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă până la omogenizare.

Se mută într-un recipient de sticlă închis ermetic şi se păstrează la loc răcoros. Se aplică de cel puțin 2 ori pe săptămână.

Hidratează, hrănește și revitalizează. Conferă un plus de elasticitate pielii, catifelare și luminozitate.

Tratează pielea devitalizată și deshidratată, ce necesită o revigorare, și poate fi folosită pentru tratamentele anti-celulită și grăsime localizată.

Trucuri utile

Fiindcă produsele cosmetice preparate cu extracte de cofeină sunt foarte scumpe, se poate folosi ca atare cafeaua: se pun comprese cu zaț de cafea pe zonele trupului afectate, lăsând să acționeze timp cât mai îndelungat) sau se cumpără, în același scop, fiole cu cofeină, aflate spre vânzare în farmacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *