CREDINŢA este cel mai puternic medicament spre VINDECARE – 2 rugăciuni puternice ale călugăriţei Hildegard van Bingen, de rostit zilnic

Este binecunoscut faptul că 90% din totalul bolilor sunt declanşate de cauze sufleteşti, ce nu pot fi înţelese de aparatura computerizată.

Odată cu avântul medicinii high-tech, medicina alopată a pierdut din vedere puterea vindecătoare a sufletului.

Că vindecarea poate fi stimulată cu ajutorul forţelor sufleteşti nu este o informaţie nouă. Această idee o regăsim la celebra călugăriţă vindecătoare Hildegard van Bingen, iar astăzi e din nou de mare actualitate.

Credinţa, medicamentul cel mai eficient

Medicina alopată se concentrează mult prea mult asupra simptomelor fizice, înlăturării bolilor, neglijând prevenirea îmbolnăvirilor şi menţinerea sănătăţii.

Medicii americani s-au ocupat de efectul placebo, realizând o serie întreagă de studii medicale verificate, în ceea ce priveşte influenţa credinţei asupra procesului de vindecare.

Doctorul Robert Benson de la Universitatea Harvard a studiat, alături de echipa sa, interdependenţa dintre fizic şi psihic. Rezultatele se sprijină pe faptul că organismul reacţionează diferit la stres şi relaxare.

Rezultatele clinice ale rugăciunii şi meditaţiei în cazul afecţiunilor cronice sunt impresionante:

– Tensiunea pacienţilor hipertensivi (cronici) s-a regularizat prin meditaţie şi rugăciune, iar în intervalul de trei ani, cât au fost sub observaţie, medicamentele au fost tot mai puţine sau suprimate definitiv.

– Datorită rugăciunii şi meditaţiei, pacienţilor cu dureri cronice le-a fost redusă doza de calmante cu 36%.

– 75% din pacienţii cu insomnie cronică au reuşit să doarmă fără somnifere, iar restul de 25% şi-au ameliorat calitatea somnului şi au redus medicamentele.

– 36% dintre femeile sterile au rămas gravide.

– La 57% din femeile cu probleme climacterice, au putut fi reduse durerile.

– În cazul pacienţilor care au suferit operaţii cu by-pass, s-a constatat un număr mult mai redus de dereglări de ritm cardiac şi de stări de anxietate.

– Prin rugăciune şi meditație, un număr important de pacienţi cu migrene au scăpat de durerile de cap.

Vindecarea poate fi stimulata cu ajutorul credintei

Există peste 20 de studii care demonstrează influenţa vindecătoare a credinţei în Dumnezeu asupra oamenilor care participă la slujbe, care merg la biserică sau la sinagogă sau care fac parte dintr-o comunitate spirituală.

Efecte împotriva cancerului

La “Institute of Noetic Science” din California au fost studiate, în ultimii 15 ani, peste 3500 de cazuri de remisii spontane ale tumorilor canceroase, publicate în 800 de reviste de specialitate, de-a lungul a 20 de ani.

Remisia este un proces psiho-biologic şi reprezintă o cheie importantă pentru înţelegerea autoreglării organismului, a autovindecării, susţin specialiştii în domeniu. Speranţa este un factor determinant, atât în diagnosticarea cât şi în tratamentul cancerului.

Potrivit cercetărilor, bolnavii de cancer şi-au perceput maladia ca pe o criză existenţială, pe care au acceptat-o şi pe care au fost dispuşi să o stăpânească. Această responsabilitate i-a ‘’eliberat’’, făcând posibilă remisia tumorilor.

Rugăciuni de folos, recomandate de Hildegard van Bingen

‘’Iisuse Hristoase, miluieşte-mă’’. Repetaţi-o mereu, de mai multe ori pe zi. Rugaţi-vă atât de des şi de mult, cât va face bine. Dacă va ia prea mult timp, spuneţi simplu doar: ‘’Iisuse, Iisuse, Iisuse!’’.

Rugăciune la masă: ‘’Mă rog pentru ajutor şi vindecare. Binecuvântează, Iisuse, hrana din faţa mea, astfel încât ea să îmi dea energia de care am nevoie şi să alunge din mine tot răul. Le sunt recunoscătoare tuturor plantelor şi animalelor care s-au sacrificat ca să mă hrănească. Mulţumesc. Amin. Aşa va fi’’.

Loading...

21 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 10
 10. 11
 11. 12
 12. 13
 13. 14
 14. 15
 15. 16
 16. 17
 17. 18

  DOAMNE FERESTE DOAMNA CALUGARITA CE ESTI CA NU TE CUNOSC A MIA PARERE ESTE DACA TU STII ACEASTA RUGACIUNE TACI SI IAR TACI DIN GURA SPUNEO TU PENTRU TINE AN GANDU TAU SA NU TE AUDA NIMENI NU TE LAUDA CA O STII

 18. 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *