Consumaţi aceste SUCURI, pentru a vă menţine un corp alcalin

Eficiența sucurilor naturale constă în prezenţa substanţelor antioxidante şi alcalinizante din ingredientele acestora.

O modalitate simplă şi comodă pentru a elimina aciditatea din corp şi echilibra pH-ul constă în administrarea sucurilor alcalinizante şi totodată anticancerigene:

Suc de varză

Varza conţine glucozinolați, substanţele “responsabile” în mare măsură de efectele anticancerigene.  Totodată, conţine nutrienţi preţioşi precum proteine, hidraţi de carbon, magneziu, potasiu şi vitamina C.

Ingrediente

3 – 4 frunze de varză; ½ litru de apă; suc de morcovi (opţional); brocoli (opţional)

Frunzele de varză cu apă se mixează în blender, iar pentru minimalizarea gustului uşor amar al sucului, se poate adăuga suc proaspăt de morcovi. Dacă ȋn compoziţie se mai adaugă şi broccoli, cantitatea de nutrienţi va fi şi mai bogată.

Suc verde

Pe lângă varza care previne sau tratează cancerul, există şi alte ingrediente care aduc organismului proprietăţi nutriţionale care împiedică formarea celulelor canceroase în corp.

Ingrediente

2 – 3 frunze de varză; 2 – 3 frunze de salată verde; frunze proaspete de spanac (după preferinţă); broccoli (după gust); 2 – 3 portocale

Se mixează în blender ingredientele verzi ȋmpreună cu sucul proaspăt stors de portocale. Pentru a profita din plin de proprietăţile sale şi pentru a fi mai uşor de asimilat de organism, este recomandat ca acest suc să fie consumat pe stomacul gol.

Suc de mere, morcovi şi ghimbir

Sucul de mere, morcovi şi ghimbir menţine un corp alcalin, contribuind la minimizarea prezenţei celulelor cancerigene. Ghimbirul are puternice proprietăţi anticancerigene, iar ingredientele ce completează acest ‘’elixir de tinereţe’’ oferă energie corpului, având în acelaşi timp proprietăţi antiinflamatorii, antioxidante şi relaxante.

Ingrediente

o bucăţică de ghimbir crud; 3 morcovi; 5 mere

Merele şi morcovii se taie în bucăţi mici, iar ghimbirul se dă pe răzătoare. În continuare, toate ingredientele se adaugă în blender şi se mixează foarte bine.

suc alcalin

Sucurile alcaline echilibreaza pH-ul

Suc de morcovi, mere şi spanac

Atât morcovii, merele, cât şi spanacul furnizează organismului nutrienţi foarte importanţi, printre care vitamina A, B şi E şi minerale prețioase, precum calciu.

Ingrediente

225 gr. de morcovi; 2 pahare de apă (400 ml.); frunze de spanac după gust; o jumătate de măr; sucul de la o jumătate de lămâie

Ingredientele se taie în bucăţi mai mici (cele care necesită tăiere), după care se adaugă în blender şi se mixează până la obţinerea unei texturi similare cu cele ale iaurtului.  Dacă se doreşte o textură mai fină, în suc la poate adăuga o cantitate mai mare de apă.

Suc de ţelină, spanac şi măr

Acest suc este o sursă bună de clorofilă şi suplimente minerale, toate alcaline, efectul fiind unul de neutralizare asupra tractului intestinal şi de eliminare a problemelor digestive, precum: stomac deranjat, greaţă, ulcere gastrice, gastrită sau indigestie.

Ingrediente

1 ceaşcă spanac; 1 castravete mare (cu coajă) sau 2 – 3 mici; 2 tulpini de ţelină cu tot cu frunze; 1 măr

Se taie mărunt toate ingredientele şi se adaugă în blender. Se mixează bine, până la obţinerea unei texturi fine, care să poată fi consumată cu uşurinţă. Pentru a beneficia de toate proprietăţile terapeutice ale sucului, este foarte important ca acesta să fie consumat imediat.

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *