Consumaţi această APĂ detoxifiantă şi nu veţi mai avea probleme cu kilogramele în plus

Slăbirea prin metode naturiste reprezintă cea mai bună metodă pentru dezintoxicarea organismului şi eliminarea grăsimilor nesănătoase depuse în corp.

Spre deosebire de pastilele sau prafurile pentru slăbit, care pot avea efecte secundare destul de nocive pentru corp, metabolism şi chiar psihic, această dietă oferă un plus de energie şi vitamine necesare corpului pentru a funcţiona la parametri optimi.

În plus, este foarte simplu de urmat şi nu necesită eforturi suplimentare.

Cura cu borş, lămâie şi miere

Ingrediente

2 litri apă plată; ½ litri borş de casă, crud; 7 linguriţe miere; zeama de la o lămâie

Mod de preparare

Se prepară un amestec din apă plată, borş de casă, miere şi sucul proaspăt stors de la o lămâie.

Administrare

Întreaga cantitate de lichid se consumă pe percursul unei zile. De asemenea, este obligatoriu ca într-o zi să se consume şi un pumn de seminţe de dovleac crude.

Cura cu borş, lămâie şi miere se ţine între 3 – 10 zile şi poate fi repetată după o pauză de 2 luni.

În 5 zile de dietă se pot pierde până la 4,5 kilograme.

Cum ajută borşul la slăbit

Borşul de casă, obţinut prin fermentarea naturală a tărâţelor de grâu, este bogat în ingrediente care ajuta la îmbunătăţirea digestiei, accelerând arderea toxinelor şi eliminarea lor din corp.

Conţine vitamine din complexul B, inclusiv vitamina B12, este foarte sărac în calorii, însă bogat în calciu. Aceasta înseamnă că reprezintă o metodă ideală pentru o slăbire uşoară şi sănătoasă, fără efort, şi fără a aduce prejudicii pielii, unghiilor, dinţilor, oaselor şi părului (aşa cum se întâmplă, de cele mai multe ori, în cazul dietelor drastice de slăbit).

cura cu bors

Borsul, benefic pentru silueta

Fibrele, proteinele, magneziul, potasiul, enzimele, betacarotenul, mineralele şi aminoacizii esenţiali din borşul de casă sunt elemente foarte importante în procesul de eliminare a toxinelor din organism, precum şi pentru pierderea mai rapidă a câtorva centimetri din talie.

În plus, dacă se foloseşte şi drojdie de bere la prepararea borşului de casă, procesul de slăbire este intensificat. Acest aliment conţine o serie de enzime care participă la descompunerea rapidă a hranei consumate, detoxifiind organismul de grăsimile rele şi fiind, prin urmare, benefică pentru siluetă.

Lămâia şi mierea, duo imbatabil contra obezităţii

Lămâia şi mierea formează o echipă imbatabilă împotriva kilogramelor în plus. Lămâia stimulează ficatul să producă mai multă bilă, în timp ce acidul citric pe care îl conţine stimulează sistemul digestiv şi contribuie la eliminarea toxinelor. Pe de altă parte, mierea ajută la producţia de mucus intestinal, care favorizează eliminarea toxinelor din corp. Cele două ingrediente acţionează ca diuretici, facilitează tranzitul intestinal şi hidratează colonul, redând energia necesară.

Pectina din lămâie – un tip de fibre – ajută la suprimarea senzaţiei de foame şi a poftelor alimentare nesănătoase. Împreună cu apă, mierea şi lămâia creează un mediu mai alcalin în stomac, ceea ce ajută la o pierdere mai rapidă în greutate.

Hidratează sistemul limfatic

Lipsa apei şi a fluidelor esenţiale din sistemul limfatic încurajează apariţia bolilor şi poate duce la stări de oboseală accentuate, constipaţie, hiper sau hipotensiune arterială, lipsa de odihnă, stres şi afecţiuni ale creierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *