Colegiul Medicilor RĂSTOARNĂ ceea ce a spus doctorul Flavia Groșan! Nu a vindecat 100% din pacienții Covid: Există numeroase persoane care au ajuns în stare gravă la spital

Răsturnare de situație în privința celor declarate de doctorul Flavia Groșan! Deși s-a spus că a vindecat 100% din cazurile de coronavirus pe care le-a tratat, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, dezvăluie că lucrurile nu stau chiar așa.

Pantiș susține că, după ce au fost tratate de doamna Groșan, numeroase persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Oradea.

Doctorul Carmen Pantiș întreabă cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de pacienți, când tu știi că unii dintre ei au ajuns în stare gravă la spital.

În realitate, există numeroase persoane care, după ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Groşan, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Oradea. Cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de oameni şi tu ştii că pacienţii tăi ajung în stare gravă în spital?”, a declarat dr. Carmen Pantiş, pentru ebihoreanul.ro.

Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale. Am invitat-o la Comisia de Etică, să îşi justifice afirmaţiile. Am sunat-o azi şi părea chiar bucuroasă„, a mai spus dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor.

Doctorul Flavia Groșan a reacționat pe Facebook, după articolul din presa locală. Aceasta susține că, din câte știe ea, doar trei persoane au ajuns la spital.

Totodată, ea precizează că n-a avut niciun drept la opinie.

Vin vremuri grele pe capul meu. Foarte multe cazuri au ajuns in spital cica. De vreo trei știu. La fel cum știu cum au intrat in spital. Afebrili si cu saturație agreabile si care după 3 saptamâni tot acolo sunt. Ei, acum nimeni nu i perfect. Mai sunt si rateuri in viața.
Prieteni, ce rateuri am mai dat?
PS Ca de obicei nu am avut nici un drept la opinie. Imi pare rău ca nu am ajuns la Ciutacu. Aveam programate câteva onlinuri. Adică ceea ce știu sa fac binișor.”, a reacționat Groșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *