Cocktailul care creşte rata ARDERILOR în organism şi detoxifiază

Cu ajutorul următorului elixir menit să detoxifieze organismul, kilogramele în plus acumulate pot fi date jos cu uşurinţă.

De asemenea, această băutură naturală are efecte benefice asupra ficatului şi asupra sistemului digestiv.

Se prepară cu uşurinţă, iar consumul regulat al acesteia va spori arderile în organism, favorizând topirea grăsimilor.

Cocktail pentru detoxifiere şi arderea grăsimilor

Această băutură are proprietatea de a spori funcţiile ficatului şi de a ajuta acest organ să îşi sporească acţiunea.

Ingrediente

  • 1 grapefruit
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • 1 linguriţă de miere
  • 1 căţel de usturoi pisat

Mod de preparare

Se stoarce sucul de la grapefruit într-o cană mare de aproximativ 500 ml. Se adaugă sucul de lămâie proaspăt stors mierea de albine şi căţelul de usturoi pisat foarte bine.

Se amestecă totul până la omogenizare, iar deasupra se toarnă apă rece din belşug. Conţinutul se amestecă foarte bine, iar recipientul  se lasă în frigider pentru aproximativ 30 de minute. Băutura se prepară dinainte, pentru că se consumă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Mod de administrare

Licoarea astfel preparată se consumă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de 7 zile. După o pauză de 3 zile, administrarea se poate relua.

Cocktailul cu grapefruit, lamaie, usturoi si miere favorizeaza slabirea

Grapefruitul arde grăsimile

Acest fruct conţine o enzimă care arde grăsimile şi ajută la absorbţia şi reducerea amidonului şi zahărului din organism. Fructul are proprietăţi chimice care reduc nivelul de insulină, conducând asftel la scăderea în greutate.

Sucul de lămâie detoxifică şi ajută digestia

Vitamina  C  pe care o conţine este inamicul mâncării nesănătoase. Întăreşte sistemul imunitar, curăţind organismul de toxinele şi grăsimele care se adună pe abdomen. Sucul de lămâie taie poftele, îndepărtează toxinele din tractul digestiv, fiind un ajutor de nădejde al digestiei.

Mierea  creşte rata arderilor

Datorită substanţelor biologic active din compoziţia sa, mierea are beneficii reale asupra organismului, inclusiv în timpul curelor de slăbire. În plus, în combinaţie cu lămâia, mierea intensifică arderile: acest ‘’cocktail’’ creşte rata arderilor în organism şi detoxifiază.

Usturoiul stimulează metabolismul

Usturoiul este un bun supresor al apetitului şi stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime. Aroma puternică a usturoiului stimulează centrul de saţietate de la nivelul creierului, determinând astfel instalarea mai rapidă a senzaţiei de saţietate. Totodată, usturoiul stimulează producţia de norepinefrină, un neurotransmiţător care are rolul de a intensifica metabolismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *