Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Ceaiul de SUNĂTOARE este de mare ajutor în OBEZITATEA şi îngrăşarea pe fondul dezechilibrelor emoţionale

Mulţi medici din Germania şi din Statele Unite au obţinut rezultate remarcabile, tratând pacienţii obezi cu sunătoare (Hypericum perforatum).

Că sunătoarea este de un extraordinar ajutor pentru reechilibrarea sufletească o arată zecile de studii, de teste de laborator şi clinice.

Însă folosirea sunătoarei nu se limitează doar la cazul depresiei. Intern, ceaiul de pojarniță (după numele ei popular), demonstrează virtuţi vindecătoare în multe alte afecţiuni, printre care şi obezitatea pe fondul dezechilibrelor emoţionale.

Ceai de sunătoare contra obezităţii

Ceaiul de sunătoare este recomandat, printre altele, împotriva obezităţii şi îngrăşării produse pe fondul dezechilibrelor emoţionale. Efectele se menţin pe o perioadă de timp îndelungată, după încetarea curei.

Mod de preparare

Se iau 3-4 linguri de sunătoare mărunţită şi se pun la macerat în  jumătate de litru de apă timp de 8-10 ore, după care se filtrează.

Preparatul obţinut se păstrează deoparte, iar planta rămasă după filtrare se fierbe în încă jumătate de litru de apă, timp de 5 minute, după care se lasă să se răcească şi se filtrează. În final, cele două extracte se combină. Se obţine aproximativ 1 litru de infuzie de sunătoare.

Infuzia de sunatoare combate ingrasarea produsa pe fondul dezechilibrelor emotionale

Mod de administrare

Se administrează câte un litru – un litru şi jumătate pe zi, care se bea în reprize, cu 30-60 de minute înainte de masă. Cura poate fi urmată timp de 1-3 luni, cu pauză de 2-4 săptămâni.

Studiile au arătat că sunătoarea nu dă dependenţă, iar efectele sale se menţin pe o durată de timp considerabilă, după încetarea tratamentului.

Efectele ceaiului de sunătoare în obezitate

Ceaiul de sunătoare este un adevărat remediu anti-obezitate, deoarece conferă o stare de tonus psihic şi de vigilenţă, reducând semnificativ suferinţa produsă de reducerea cantităţii de hrană. Totodată,  creează dispoziţie pentru o viaţă activă şi pentru activitate fizică.

Infuzia ajută la pierderea câtorva kilograme care se pun la loc la prima criză afectivă compensată cu mâncare din belşug, îmbunătăţind simţitor stilul de viaţă.

Contraindicaţii ceai de sunătoare 

Ceaiul de sunătoare nu va fi administrat  împreună cu medicamente de sinteză contra depresiei şi a anxietăţii, contra insomniei, contra epilepsiei, contra infecţiei cu HIV. Se urmează cu stricteţe pauzele dintre cure – în caz contrar, pot apărea nevralgii, tulburări de somn, iritaţii ale tegumentelor şi alte simptome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *