CEAIUL care detoxifică SISTEMUL LIMFATIC, asigură o SLĂBIRE rapidă și sănătate de fier!

Toată lumea are nevoie de o detoxifiere a sistemului limfatic, pentru a scăpa de toate deșeurile acumulate de-a lungul vieții.

Sistemul limfatic, o reţea compusă din vase limfatice şi organe limfoide, elimină non-stop surplusul de apă, împreună cu toxinele, îndeplinind, așadar, funcţia unui sistem de canalizare al organismului.

Viaţa noastră depinde de sistemul limfatic. Fără el, corpul nostru s-ar tumefia în doar câteva ore, sufocat de produşii reziduali ai metabolismului celular.

Curele de detoxifiere a sistemului limfatic ajută foarte mult corpul, oferind rezultate incredibile, atât în sănătate, cât și în slăbire.

Trifoiul roșu detoxifică sistemul limfatic

Trifoiul roşu (Trifolium pratense) conţine vitamine – C, E, B, A, minerale – magneziu, fier, calciu, fosfor, caroten, acid salicilic, flavonoide, taninuri, uleiuri esenţiale, urme de alcaloizi.

Preparatele din trifoi au efecte antiseptice, anti-inflamatoare, diuretice, anti-alergice, anti-fungice, și sunt utilizate, printre altele, pentru detoxifierea organismului.

Ceaiul preparat din trifoi roșu conține vitamine importante, minerale și substanțe care fluidizează sângele. Curăță repede sângele, este antiinflamator și ușor energizant.

Detoxifierea sistemului limfatic, cu trifoi roșu

Într-un litru de apă în clocot se adaugă 4 linguri de trifoi mărunţit şi se lasă să fiarbă timp de 10 minute. Se îndepărtează vasul de pe foc, se acoperă şi se lasă la infuzat 20 de minute, apoi se strecoară.

Ceaiul se administrează cald, câte 1 cană, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Ciclul complet al tratamentului este de 45 de zile. Tratamentul se poate face de două ori pe an.

Efectele curei

  • reduce retenția de apă
  • stimulează circulația sângelui
  • curăță celulele grase de toxine, întărind sistemul imunitar
  • tenul capătă un aspect sănătos, luminos
  • se obține energie.

Precauţii, contraindicaţii

Preparatele cu trifoi roşu nu se administrează femeilor gravide (risc de avort), precum și celor care alăptează, persoanelor care urmează tratamente cu anticoagulante (existând riscul producerii de hemoragii sau persoanelor predispuse la hemoragii).

Este contraindicată administrarea simultană a trifoiului roşu cu medicamentele care conţin salicilaţi.

Pentru a se evita producerea reacțiilor chimice între orice fel de medicamente și remediile pe bază de trifoi roșu, e bine ca acestea să fie luate la un interval de 2-3 ore între ele.

Ca orice produs ce conține polen, trifoiul poate să provoace reacție alergică unor persoane sensibile. Dacă după administrarea plantei apare senzație de prurit, dispnee, tratamentul se oprește.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>