CEAI VERDE cu LAPTE: combinaţia care curăţă organismul de toxine într-o singură zi

Combinaţia de ceai şi lapte reprezintă o metodă rapidă de a scăpa de toxinele din organism şi de a arde în mod eficient depozitele de grăsime.

Ceaiul verde (Camellia sinensis/Thea sinensis) are o acţiune întineritoare asupra întregului organism, are efect antioxidant şi reglează metabolismul.

Laptele conţine nutrienţi esenţiali (calciu, proteine, potasiu, fosfor, vitaminele D, B12, A) care contribuie la starea generală de sănătate şi pot juca un rol important în curele de slăbire.

Laptele de migdale, recomandat celor care sunt intoleranţi la lactoză, are un conţinut scăzut de calorii şi este o excelentă alternativă în curăţarea şi detoxifierea organismului.

Ceai verde cu lapte de vacă

Ceaiul verde ȋmbunătățeşte digestia laptelui, în timp ce laptele calmează efectele cafeinei.

Ingrediente

  • 1,5 l lapte de vacă
  • 2 linguri de ceai verde (plantă uscată; nu se foloseşte ceai la plic)

Mod de preparare

În momentul în care laptele fierbe se adaugă ceaiul verde. Recipientul se îndepărtează de pe foc, se acoperă, iar conţinutul se lasă la infuzat pentru 20 de minute, apoi se strecoară.

Mod de administrare

Se consumă câte 1 cană de ceai din 2 în 2 ore, pe tot parcursul zilei. Cantitatea se împarte în mod egal – aproximativ 200 de ml de fiecare dată.

Între timp, este permisă doar apă. Această cură de detoxifiere nu se face mai mult de 2 ori (2 zile) ȋntr-o  lună.

Ceai verde cu lapte – remediu pentru detoxifiere rapida

Ceai verde cu lapte de migdale

Ingrediente

  • 1,5 litri de lapte de migdale
  • 2 linguri de ceai verde, vrac

Mod de preparare

Se încălzeşte laptele la 60 de grade Celsius (laptele trebuie să fie fierbinte), apoi se adaugă cele două linguri de ceai verde (plantă uscată). Se acoperă recipientul, iar conţinutul se lasă la infuzat timp de 20 de minute. La final, se strecoară lichidul.

Mod de administrare

Se bea câte 1 cană de ceai la fiecare 2 ore. Şi în această cură se bea multă apă pe parcursul zilei, întrucât ceaiul are puternice proprietăţi diuretice.

Dieta nu este recomandată mai mult de 2 ori pe lună.

Contraindicaţii

Dieta de detoxifiere cu ceai verde şi lapte este recomandată persoanelor cu o stare de sănătate bună. Este contraindicată, în special, celor care suferă de afecţiuni renale, persoanelor hipertensive, cardiacilor  cu probleme foarte grave şi bolnavilor aflaţi sub medicaţie psihotropă. Persoanele cu tulburări de somn nu vor consuma acest ceai.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *