Sfaturi

Ce afecţiune trădează coloraţia BRUNĂ de sub OCHI

Fiecare zonă a feţei se află în legătură cu anumite organe.

Orice modificare apărută în structura, culoarea şi fermitatea pielii din regiunile respective furnizează indicii importante, referitoare la modul cum funcţionează organele localizate acolo.

Principalii indicatori ai stării de sănătate a organismului îi constituie irisul ochilor, precum şi culoarea pielii din jurul acestora.

O privire atentă în oglindă poate însemna un aport însemnat la menţinerea sănătăţii, căci, examinându-ne porţiunea din jurul ochilor, avem posibilitatea să ne dăm seama dacă starea generală a sănătăţii este bună sau dacă organismul ameninţă să îşi piardă echilibrul.

Pungile de nuanţă maro, sub ochi

Coloraţia brună din jurul ochiului sau pungile de nuanţă maro, se formează adesea, la persoanele care fac abuz de alcool şi mâncare grasă, indicând un ficat bolnav.

Aşadar, când întreaga zonă din jurul ochiului se colorează în maroniu, de vină este ficatul. De asemenea, deasupra sacului lăcrimal se găseşte o zonă unde se reflectă starea ficatului. Dacă aici apare o inflamaţie, sunt semne legate de ficat.

Mai mult,  depozitele de grăsime formate împrejurul ochiului pot indica tulburări în funcţionarea ficatului.

Petele maro de sub ochi indica un ficat bolnav

În cazul în care o persoană suferă de hepatită sau altă boală de ficat, albul ochiului capătă o nuanţă gălbuie. Cu toate acestea, ochilor le revine strălucirea anterioară dacă ficatul se vindecă. În acelaşi timp, dispar durerile de cap şi bolile pielii, se îmbunătăţeşte digestia, iar pielea are din nou o tentă sănătoasă.

Cercuri de culoare albastru-închis, sub ochi

În timpul examinării organismului, principale surse de informaţii sunt irisul ochiului şi culoarea pielii din jurul ochilor.

Cercurile de culoare albastru-închis, sub ochi, asemănătoare celor provocate de stres sau lipsa de somn, reprezintă, în realitate, acumularea de lichid în ţesuturi, provocată de nişte rinichi slabi sau epuizaţi.

Pungile şi cercurile vineţii de sub ochi reflectă disfuncţia aparatului sexual.

Umflăturile de sub ochi

O umflătură situată imediat sub pleoapa inferioară constituie, de cele mai multe ori, un semnal de la vezica urinară.

Dacă umflătura este mai mare şi se întinde pe aproximativ 1,5 cm dedesubtul ochiului, ea sugerează deseori existenţa unei disfuncţionalităţi renale.

În concluzie, tot ce se întâmplă în interiorul organismului nostru se reflectă în aspectul nostru exterior. Din acest motiv, pentru a ne trata pielea feței, trebuie să ne ocupăm de vindecarea organelor interne. Atunci se constată imediat cum se schimbă aspectul ochilor şi al pielii.

loading...
Loading...