Bicarbonat de Sodiu, Lămâie şi Miere – Reţetă Tibetană pentru Prevenirea Cancerului şi Diabetului

Combinaţia de bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, usturoi şi miere este considerat un elixir pentru sănătate, această reţetă tibetană ajungând să fie cunoscută în întreaga lume pentru efectele uimitoare asupra sănătăţii.

Medicamentul consumat de tibetani previne şi tratează o serie largă de afecţiuni, începând de la constipaţie, osteoporoză, până la diabet sau cancer.

Reţetă pentru vindecarea organismului

Ingrediente

  • O linguriţă bicarbonat de sodiu
  • Sucul proaspăt stors de la 2 lămâi
  • 100 grame miere ecologică
  • O căpăţână de usturoi românesc (netratat)

Mod de preparare

Usturoiul curăţat şi tăiat, apoi, în bucăţi foarte mici (toată căpăţâna) se amestecă cu sucul de lămâie, mierea şi bicarbonatul.

Ingredientele se omogenizează bine, iar amestecul obţinut se pune într-un borcan de sticlă, care poate fi închis ermetic. Se lasă să se ‘’odihnească’’ vreme de 10 zile, după care se poate administra. Odată deschis, borcanul cu amestecul preparat se va păstra la frigider.

Previne apariţia cancerului

În teza sa ‘’Cauza Principală şi Prevenirea Cancerului’’, Otto Heinrich Warburg, care, în 1931, a primit Premiul Nobel, a demonstrat că celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid şi lipsit de oxigen, celulele sănătoase trăind într-un mediu alcalin, oxigenat, care le permite o dezvoltare optimă.

Celulele canceroase nu respiră oxigen (sunt anaerobe), ceea ce înseamnă că ele nu pot supravieţui  în prezenţa unui nivel ridicat de oxigen, existența lor în organism datorându-se glucozei.

Dacă ţesuturile sănătoasă sunt alcaline, cele canceroase sunt acide, iar potrivit autorului tezei, cancerul ar fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare al anumitor celule ale corpului pentru a rămâne în viaţă, într-un mediu acid şi lipsit de oxigen.

ingrediente detoxifiere

Reteta pentru Detoxifierea Organismului

În cartea sa ‘’Câştigă războiul împotriva cancerului’’, Dr. Mark Sircus abordează problema bicarbonatului de sodiu în lupta contra cancerului. Unul dintre cele mai alcaline substanţe este bicarbonatul de sodiu, ca de altfel, una dintre cele mai vechi metode  de accelerare a revenirii la un pH alcalin şi de neutralizare a acidităţii din corp.

Studiile au demonstrat că bicarbonatul de sodiu este o formă naturală de chimioterapie, care contribuie la uciderea eficientă a celulelor canceroase, fără efecte secundare devastatoare.

Puţini sunt cei care ştiu că majoritatea tratamentelor de chimioterapie includ bicarbonatul de sodiu, care, conform medicilor, ajută la protejarea rinichilor, inimii şi sistemului nervos al pacientului. Adevărul însă, pare a fi unul spectaculos, cercetătorii susţinând că eficacitatea bicarbonatului, constă, de fapt, în oprirea metastazelor şi vindecarea cancerului, diminuând, totodată, efectele secundare nocive ale otrăvirii prin chimioterapie.

Potrivit specialiştilor, toate companiile farmaceutice sunt conştiente de potenţialul vindecător al bicarbonatului de sodiu, care poate duce la dispariţia mai rapidă a tumorilor, însă din moment ce nimeni nu poate obţine un profit cu ceva atât de simplu,  produsul nu este promovat.

♣ Pentru prevenirea cancerului, se administrează o linguriţă din acest amestec, pe stomacul gol, în fiecare zi, 4 luni pe an  – în prima lună a fiecărui anotimp.

♣ Pentru tratamentul cancerului, se administrează 3 linguriţe de amestec, timp de 6 luni pe an, cu pauză de o lună între.

Ce mai previne şi tratează elixirul tibetan

♣ Previne diabetul – se ia o linguriţă, pe stomacul gol, 4 luni pe an, în prima lună a fiecărui anotimp

♣ Combate paraziții intestinali – se ia o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 10 zile

♣ Ajută la menţinerea greutăţii optime – se ia câte o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, 7 zile pe lună, însă maximum  6 luni pe an

♣ Pentru o stare de sănătate optimă – se iau câte 3 lingurițe, ȋn fiecare zi, timp de o lună.

7 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.