Berea, Folosită Ca Medicament în Suferințele Inimii

Consumul moderat de bere se prezintă cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, prevenind riscul de apariție a mai multor boli de inimă și ridicând simțitor puterile de apărare ale organismului.

Vitamina B6 din bere previne acumularea hemocisteinei, substanță care, în valori ridicate, poate reprezenta un factor de risc în bolile cardiovasculare. Fabricată din ingrediente naturale, precum hamei, cereale și drojdie, berea, cu un conținut de apă de peste 90%, este lipsită de grăsimi, colesterol sau cafeină și este bogată în nutrienți, antioxidanți și vitamine.

Cantitățile însemnate de polifenoli (antioxidanți) joacă un rol esențial în eradicarea efectelor negative ale radicalilor liberi, prevenind bolile cardiovasculare, cancerul și reducând efectele îmbătrânirii.

Bere cu păducel și usturoi pentru stenocardie (insuficiență vasculară)

Concentrarea următoarelor plante medicinale, infuzate în bere, are ca scop îmbunătățirea alimentării mușchiului inimii cu sânge.

Ingrediente

250 ml bere proaspătă slab alcoolizată, 50 gr. fructe de păducel, 50 gr. fructe de măceș, 20 gr. flori de păducel, 2 căței de usturoi, ½ litri apă

Mod de preparare și administrare

Se opăresc fructele și florile de păducel, măceșul și usturoiul pisat fin. Se lasă la infuzat timp de câteva ore, după care se strecoară. Se bea infuzia de 4 ori pe zi, înainte de servirea mesei, adăugând la fiecare pahar câte 1 lingură de bere, într-o cură de 2 săptămâni.

Berea cu fructe uscate în aritmie (tulburări de ritm cardiac)

Ingrediente

150 ml. bere, 100 gr. fructe uscate de măceș, 100 gr. frcute uscate de scoruș, 100 gr. fructe uscate de păducel, 100 gr. fructe uscate de călin, 100 gr. stafide uscate, 100 gr. caise uscate, 1 litru apă

Mod de preparare și administrare

Ingredientele se mărunțesc, se opăresc, după care se lasă la infuzat întreaga noapte. Se bea câte un pahar de 3 ori pe zi, în care se vor adăuga 2 linguri de bere proaspătă slab alcoolizată. Cura se va urma pe o perioadă de 3 săptămâni.

bere

Bere – Medicament In Bolile Cardiovasculare

Berea cu mentă în tahicardie (mărirea numărului de contracții)

Ingrediente

150 ml. bere prospăta slab alcoolizată, câte 20 gr. de mentă, rădăcină de valeriană, frunze de roiniță și flori de păducel, 10 gr. talpa-gâștei, 1 litru apă

Mod de preparare și administrare

Se înmoaie amestecul de plante în bere, după care se lasă la uscat și se mărunțește. Se opărește și se lasă la infuzat timp de 40 de minute. Se strecoară și se ia câte jumătate de pahar, de 3 ori pe zi, după masă, pe o perioadă de 3 săptămâni.

Bere cu lămâie pentru hipotonie (tensiune scăzută)

Ingrediente

2 linguri de bere blondă, 1 lămâie, 2 pahare de caise, 3 lingurițe miere (preferabil, din flori de hrișcă)

Mod de preparare și administrare

Lămâia și caisele se dau prin mașina de tocat, urmând ca în amestecul obținut să se adauge mierea dizolvată pe baie de aburi. Se amestecă, iar berea se adaugă înainte de administrare a compoziției. Se iau câte 2 lingurițe, de 3 ori pe zi, înaintea mesei, pe o perioadă de 30 de zile.

Bere și pepene verde pentru ateroscleroză

Ingrediente

250 ml bere blondă slab alcoolizată, 2 kg. pepene

Mod de preparare și administrare

Se stoarce sucul din pulpa pepenelui, iar la fiecare pahar de suc se adaugă 3 linguri de bere. Se ia câte un pahar, de 3 ori pe zi, înaintea mesei, pe o perioadă de 2 săptămâni.

Bere și morcovi pentru insuficiență cardiacă

Ingrediente

250 ml. bere blondă slab alcoolizată, câte 100 gr. fructe de măceș și coacăze negre, morcovi, frunze de urzică, 1 litru apă

Mod de preparare și administrare

Ingredientele se dau într-un clocot, se lasă la infuzat timp de câteva ore și se strecoară. Se ia câte ¼ pahar, de 4 ori pe zi, înainte de masă, înainte de administrare adăugându-se 2 linguri de bere. Cura se va urma timp de 20 de zile.

 

 

6 Comments

  1. 1

    acuma inteleg de ce sotului meu ii place berea ,iar durerile de inima le am eu .a fost o gluma …as vrea sa va cer un sfat .am o cadere de par cam de o luna ce tratament naturist i-mi puteti recomanda ,am 62 de ani si am renuntat sa mai i-mi vopsesc parul .astept un raspuns de la d-vs .multumesc frumos

  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *