Băuturi puternic vindecătoare cu SUC de MORCOVI

Din punct de vedere terapeutic, sucul este cea mai eficientă formă de administrare a morcovului.

Consumat ca atare, simplu, sucul de morcovi este un elixir pentru prevenirea, tratarea şi vindecarea multor afecţiuni.

El poate fi însă consumat şi în combinaţii cu alte sucuri naturale, care, administrate în anumite doze, pot face minuni pentru sănătate.

Sucul de morcov obţinut prin centrifugare este cea mai eficientă formă de administrare a acestei legume, întrucât vitaminele, enzimele, mineralele şi pigmenţii pe care îi conţine sunt foarte uşor de asimilat.

Suc de morcov, spanac şi lămâie

Tratamentul cu această combinaţie de sucuri are un efect laxativ puternic, fiind foarte util contra constipației. În plus, este “prietenos” cu colonul, normalizând flora, vindecând inflamațiile şi ajutând la eliminarea toxinelor de pe pereţii intestinali. Efectul de stimulare a tranzitului intestinal apare la câteva ore după ingerarea sucurilor.

♣ Se face o combinaţie din 150 ml. suc de morcov, 25 ml. suc de spanac şi 25 ml. suc de lămâie. Sucul obţinut se consumă dimineaţa, pe stomacul gol, până la vindecare.

Suc de morcov cu dovlecei

Tratamentul cu suc de morcovi şi dovlecei este recomandat pentru ameliorarea astmului.

suc-morcovi

Sucurile naturale au un puternic efect vindecator

În coaja şi pulpa dovlecelului există substanţe cu efecte antiinflamatoare asupra arborelui bronşic, ce reduc sensibilitatea alergică, favorizează expectoraţia şi răresc frecvenţa crizelor de astm. Cura nu este indicată celor care fac tratamente cu antitrombotice de sinteză.

♣ Se amestecă 100 ml. suc de morcovi cu 100 ml. suc de dovlecei (cu coajă). Câte o astfel de combinaţie se consumă de 2 ori pe zi, în cură de 30 de zile.

Suc de morcovi, ţelină şi sfeclă

Terapeutul naturist austriac Rudolf Breuss, cel care a avut nu mai puţin de 45.000 de cazuri de cancer şi alte afecţiuni cronice vindecate cu ajutorul sucurilor de legume şi al ceaiurilor din plante, recomandă această combinaţie de sucuri contra leucemiei şi a bolilor tumorale.

⇒ Cu ajutorul unui storcător electric centrifugal pentru uz casnic se extrag 100 ml. suc de sfeclă roşie, 50 ml. suc de rădăcină de ţelină şi 300 ml. suc de morcov. Această combinaţie de sucuri se păstrează într-o sticlă închisă ermetic, la frigider, şi se consumă cu lingura, pe parcursul unei zile, pe cât posibil pe stomacul gol.

♣ Persoanele care suferă de diferite forme ale bolii canceroase vor consuma zilnic această combinație, timp de 2 luni.

♣ În leucemie, se recomandă consumul a 450 ml. din acest suc, zilnic, pe o perioadă de 60 de zile, urmată de 15 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua. Deşi este o terapie puternică, nu intră în opoziţie cu nici un alt fel de tratament, alopat sau naturist.

Loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *