Rețete de slăbit

Băutura naturală care elimină GRĂSIMEA ABDOMINALĂ şi este un tonic excelent pentru organism

Eliminarea grăsimii abdominale în exces este un pas absolut necesar pentru menţinerea unei stări de sănătate optime.

Un abdomen suplu, ferm, acoperit de un strat foarte subţire de ţesut adipos, este visul oricărui adult. Însă, pe lângă partea estetică, eliminarea grăsimii abdominale protejează organismul de boli.

Grăsimea viscerală (sau grăsimea abdominală) poate duce la diabet, boli de inimă şi chiar cancer.

De asemenea, s-a demonstrat o legătură între grăsimea de pe burtă şi un risc mai înalt de osteoporoză la bărbaţi, ca de altfel, o legătură directă între grăsimea abdominală şi cancerul de colon.

Remediu împotriva grăsimii abdominale

Ingrediente

  • 1 lingură de rădăcină de păpădie, uscată şi mărunţită
  • 1 lingură de ghimbir proaspăt, ras
  • un praf de scorţişoară
  • 5 frunze de mentă
  • 1 cană şi 1/2 de apă
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

Se pune apa pe foc, iar când dă în clocot, se adaugă în aceasta rădăcina de păpădie, ghimbirul proaspăt ras, pulberea de scorţişoară şi frunzele de mentă.

Se îndepărtează preparatul de pe foc, se acoperă şi se lasă la infuzat timp de 10 minute. Se toarnă lichidul strecurat într-un vas de sticlă şi se lasă să se răcească până când ajunge la temperatura camerei.

Bautura cu papadie, ghimbir, scortisoara si menta ”arde” grasimea abdominala

Mod de administrare

Se bea câte o treime din cantitatea totală de ceai de 3 ori pe zi:

– prima doză trebuie administrată dimineaţa, înainte de micul dejun, imediat după trezire; se bea lichidul cald, pe stomacul gol;

– a doua doză trebuie luată după masa de prânz, deoarece facilitează digestia şi detoxifică organismul;

– a treia şi ultima doză se ia chiar înainte de culcare.

Se repetă tratamentul de 3 ori pe săptămână.

Ceaiul se prepară în aceeaşi zi. Se bea întotdeauna călduţ. Nici prea fierbinte, nici rece. Pe lângă reducerea grăsimii abdominale, această licoare este un tonic extraordinar pentru organism şi un remediu pentru aparatul digestiv, şi ajută la un somn mai bun.

Păpădia curăţă ficatul şi rinichii. Stimulează producţia de urină, reduce inflamarea abdomenului, reglează nivelul de zahăr din sânge şi întăreşte sistemul imunitar.

Ghimbirul ‘’topeşte’’ grăsimea corporală, accelerează metabolismul, oferă o senzaţie de saţietate, detoxifică organismul şi reduce inflamaţiile.

Scorţişoara arde grăsimea din corp, reduce nivelul de zahăr din sânge, prevenind creşterea sau scăderea insulinei. Măreşte uşor temperatura corporală, cauzând o serie de reacţii chimice care accelerează metabolismul – în acest fel, se ard mai multe calorii.

Menta reduce grăsimea din corp, stimulează digestia, accelerează metabolismul şi îmbunătăţeşte funcţionarea vezicii biliare, mărind producţia de bilă.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>