Rețete de slăbit, Tratamente naturiste

BĂUTURA din CĂPŞUNI şi BANANE topeşte până la 3 kilograme în 2 săptămâni (+ alte 2 beneficii majore)

Băutura din căpşuni şi banane este recomandată în curele de slăbire pe timpul iernii.

Pe lângă gustul delicios, aceasta hrăneşte organismul şi îl energizează, făcând mai uşoară lupta cu kilogramele în plus.

De asemenea, mixtura din căpşuni şi banane este un remediu puternic în mai multe boli sau afecţiuni, după cum urmează să aflăm.

Băutură din căpşuni şi banane

Suprimă senzaţia de foame, prelungeşte timpul de digestie, împiedică asimilarea anumitor grăsimi şi reglează glicemia. Elimină riscul de devitaminizare şi demineralizare a organismului, ȋl hrăneşte şi îl energizează.

Ingrediente

  • 2 – 3 banane
  • o jumătate de kilogram de căpşuni (sunt foarte bune şi cele congelate)
  • o jumătate de litru de apă
  • opţional – 2 linguri sau linguriţe de miere

Mod de preparare

În blender se adaugă apa. Bananele se curăță, se taie în bucăţi mai mici şi se pun împreună cu apa. Căpşunile bine curăţate şi spălate se adaugă şi ele în blender. Dacă se doreşte, căpşunile pot fi înlocuite cu zmeură.

  • Pentru dieta de slăbit – se pot adăuga în compoziţie 2 linguriţe de miere.
  • Pentru cei dependenți de gustul de dulce – se pot adăuga 2 linguri de miere.

Ingredientele se mixează foarte bine, timp de un minut şi jumătate, şi se consumă cât mai repede. Termenul de ‘’valabilitate’’ al acestei băuturi este de maximum o oră.

Bautura din banane si capsuni regleaza digestia, ajuta la slabit si trateaza aritmiile

Administrare

Se consumă între 500 ml – 1 litru din această băutură, înainte de masă, pe stomacul gol.

Cura durează minimum 2 săptămâni, timp în care se pot pierde 2 – 3 kilograme care nu vor mai fi puse la loc dacă se menţine o dietă echilibrată, cu multe fructe.

Ajută la slăbit

Băutura din căpşuni şi banane suprimă eficient senzaţia de foame. Foarte important este că acest nectar din fructe proaspete conţine multe fibre alimentare, care vor prelungi timpul de digestie, vor împiedica asimilarea anumitor grăsimi, reglând şi glicemia.

Combate constipaţia

Pe lângă pierderea kilogramelor în plus, băutura din căpşuni şi banane este un remediu puternic în constipaţie, colon iritabil. Aceste fructe conţin fibre alimentare şi acizi organici care sunt o adevărată ‘’matură’’ pentru colon, curăţîndu-l de toxine şi reglandu-i activitatea. Pentru aceasta, băutura se administrează în doză unică, dimineaţa.

Previne şi tratează tulburările de ritm cardiac

Un beneficiu mai puţin cunoscut al mixturii din căpşuni şi banane constă în prevenirea tulburărilor de ritm cardiac. Atât căpşunile, cât şi bananele, sunt o excelentă sursă de potasiu şi magneziu biologic, aceste două minerale fiind esenţiale pentru prevenirea şi tratarea aritmiilor.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>