Rețete de slăbit

APĂ cu OȚET de MERE pentru slăbit – cu efect încă de la prima înghițitură

Cu oțetul de mere organic se fac cele mai simple și cele mai eficiente tratamente de reglare ponderală.

Oțetul de mere este bogat în potasiu, magneziu, calciu, fosfor, sulf, siliciu și fier.

Cura cu oțet de mere este recomandată mai ales celor care au lipsă de potasiu în organism – prezentă mai ales în cazul regimurilor de slăbit hiperproteice, adică a celor bazate în principal pe carne.

Cura cu oțet de mere

• Dimineața, imediat după trezire, se bea pe stomacul gol 1 pahar de apă plată (de izvor, recomandat) în care au fost dizolvate 2 lingurițe de oțet de mere organic.

• Apoi, pe parcursul zilei, după fiecare masă, se bea o jumătate de pahar de apă în care s-a adăugat 1 linguriță de oțet de mere și 2 lingurițe de miere.

Cura se urmează timp de 1 săptămână, după care se face o pauză de 7 zile.

– Pentru o slăbire eficientă și rapidă, este foarte importantă renunțarea la făina albă, produsele de patiserie, zahăr și la mâncărurile grase.

Apa cu otet de mere – elixirul care stopeaza depunerea grasimilor

Acționează încă de la nivelul cavității bucale

Printre substanțele care distrug grăsimile se numără vitamina B6 și C, magneziul și fierul, care toate intră în compoziția oțetului de mere. Depunerea grăsimilor este stopată deja la nivelul cavității bucale.

Oțetul de mere conține acid acetic și biosubstanțe care absorb grăsimea depusă în celule și o transportă mai departe spre ardere.

Are acțiune lipolitică

Oțetul de mere favorizează descompunerea albuminei din stomac în aminoacizi – foarte importanți pentru producerea – la nivelul hipofizei – a unui hormon special, cu acțiune lipolitică.

Mai exact, în timpul nopții, la o oră sau două după instalarea somnului, acest hormon  cu acțiune lipolitică deschide celulele adipoase și transportă grăsimea, prin sânge, către celulele somatice, în care este arsă. Prin urmare, ‘’pernutele’’ de grăsime scad văzând cu ochii.

Stimulează digestia

Oțetul de mere stimulează salivația, secreția de sucuri gastrice și mărește peristaltismul tubului digestiv. Totodată, acesta conține pectine care combat bacteriile și inflamațiile intestinale ce duc la depunerea grăsimilor.

Taie senzația de foame

Combinația de substanțe active din oțetul de mere organic taie senzație de foame (duce la dispariția senzației de foame).

loading...
Loading...

10 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>