Această BĂUTURĂ elimină deşeurile toxice stocate în COLON ce pot duce la boli grave

Colonul adună tot felul de materiale toxice, iar dacă nu este curăţat în timp util, acestea pot începe să se descompună.

De asemenea, acest fapt poate favoriza apariţia paraziţilor, colonului spastic (iritabil) şi a cancerului colo-rectal.

Pentru a scăpa de resturile acumulate în colon şi pentru a ne păstra sistemul digestiv sănătos, avem nevoie, în primul rând, să creştem aportul de fibre.

O metodă delicioasă prin care ne putem curăță colonul şi activa tranzitul intestinal constă în prepararea şi administrarea unei băuturi bogată în fibre, vitamine şi minerale, care favorizează eliminarea toxinelor acumulate la acest nivel.

Băutura naturală care curăță colonul

Ingrediente

1 măr (roşu, recomandat) organic

1 linguriţă de miere

1 linguriţă de seminţe de chia

1 linguriţă de seminţe de in măcinate

1 cană de apă

Mod de preparare

Se spală mărul, se curăță de seminţe şi se taie în felii subţiri, cu tot cu coajă.

Se adaugă în vasul blenderului seminţele de in măcinate, feliile de măr, mierea şi apa. În băutura rezultată se presară apoi seminţele de chia şi se lasă 5-10 minute, timp în care vor absorbi din lichid şi îşi vor mări volumul.

Se amestecă din nou şi se consumă. În lipsa unui blender, mărul se rade, cu tot cu coajă, pe răzătoarea foarte fină, astfel încât să rezulte o pastă fină.

Bautura cu mere, seminte de chia si de in curata colonul

Mod de administrare

Această băutură se consumă de 2 ori pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara. Cura pentru detoxifierea colonului durează 2 săptămâni. Băutura dă rezultate şi în cazul în care se consumă exlusiv o zi pe săptămână.

Pe perioada tratamentului, se respectă mesele obişnuite, însă se reduce consumul de zahăr, alcool şi carne roşie. Totodată, se consumă suficientă apă în timpul procesului de detoxifiere.

  • Fibrele solubile din mere atrag apa şi formează un gel care leagă scaunul, iar fibrele insolubile îi dau acestuia consistență, facilitându-i tranzitul prin colon, şi totodată, desprind resturile alimentare lipite de intestine.
  • Seminţele de in conţin Omega 3, fibre, proteine şi antioxidanţi, prevenind dezvoltarea tumorilor de colon. Sunt utile şi în cazul tipurilor de cancer existente, deoarece împiedică multiplicarea celulelor canceroase şi induc moartea celulară la tumorile de colon şi de la nivelul intestinelor.
  • Seminţele de chia absorb apa, formând o substanţă de consistența unui gel care curăță tractul intestinal şi facilitează absorbţia nutrienţilor. Fibrele reprezintă aproape jumătate din greutatea seminţelor, iar fosforul ajută corpul să producă ţesuturi noi.
loading...

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *