Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Acest SUC ieftin tratează şi previne BOLILE CARDIOVASCULARE – cum trebuie luat

Bolile cardiovasculare rămân cea mai mare cauză a deceselor la nivel mondial.

Tulburările cardiace sunt o categorie de boli care implică inima sau vasele sangvine (arterele şi venele).

În tratamentul naturist al bolilor cardiovasculare se recomandă, printre altele, sucul de cartof obţinut cu ajutorul storcătorului electric centrifugal.

Suc de cartofi

Se iau cartofi crescuţi natural, cu tot cu coajă, şi se spală foarte bine sub jet de apă călduţă, îndepărtând cu o perie tot pământul şi impurităţile. Nu se aleg cartofii cu coajă de culoarea verde, deoarece este toxică!

Cartofii se pun în storcătorul electric centrifugal, obţinându-se astfel un suc gălbui, uşor tulbure, care  se consumă imediat după preparare.

Suc de cartofi contra bolilor cardiovasculare

O cură cu suc de cartofi aduce  în organism un aport important de vitamina C, vitaminele B6, B1, B2, pigmenţi cu efect antioxidant. Previne puseurile de hipertensiune arterială, puseurile arteritei obliterante, a cardiopatiei diabetice.

Cura cu suc de cartofi

  • Se consumă câte 1 pahar (200 ml) de suc de cartofi, de 2-3 ori pe zi, eventual în combinaţie cu suc de mere sau de morcov, pentru un gust mai bun. Cura durează 45 de zile şi se face de 2 ori pe an.
Sucul de cartofi previne si trateaza bolile cardiovasculare

Împotriva tulburărilor de ritm cardiac se recomandă şi consumul de 3-4 ori pe săptămână al cartofilor fierţi în coajă – datorită aportului lor de potasiu şi de magneziu, aceştia previn aritmia cardiacă şi tahicardia.

Suc de cartofi împotriva hipertensiunii

Cercetătorii britanici de la “Institute for Food Research” din Londra au identificat în cartofi o substanţă hipotensoare – kukoamină – foarte puternic activă în bolile cardiovasculare. Cura cu suc de cartofi scade presiunea arterială şi previne puseurile de hipertensiune.

  • Se beau câte 200 ml. suc de cartofi,  dimineaţa şi seara, în cure de 60 de zile, urmate de alte 20 de zile de pauză.

Observaţii importante

Pentru efecte maxime, se aleg cartofii crescuţi fără îngrăşăminte chimice şi pesticide.

Nu se aleg cartofii cu colorație verde, deoarece sunt extrem de toxici – conţin glico-alcaloizi, dintre care cel mai cunoscut este solanina. Ei produc deranjamente intestinale, vomă, dureri abdominale şi de cap, probleme circulatorii sau respiratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *