Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Semnele intoxicației cu ASPARTAM (E 951) – cel mai periculos aditiv chimic din băuturi, alimente şi pastile

Aspartamul este cel mai periculos aditiv chimic de pe piaţa alimentară.

Codul european pentru aspartam este E 951, şi este ‘’înrudit’’ cu E 950 (acesulfam K), făcând parte din categoria îndulcitorilor chimici (artificiali).

Aspartamul este fabricat din trei substanţe chimice: acidul aspartic, fenilalanină şi metanol.

În cartea ‘’Prescription for Nutritional Healing’’, scrisă de James şi Phyllis Balch, aspartamul (E951) se află pe lista denumită ‘’otrăvuri chimice’’.

Boala Aspartam este o intoxicaţie acumulată progresiv, prin ingestia repetată a aspartamului, cunoscut drept un îndulcitor de sinteză, adăugat în băuturi sau alimente.

Produse care conţin aspartam

Acest aditiv chimic este folosit în aproximativ 5000 de variante de băuturi şi alimente dulci, care însă apar ‘’cu ZERO conţinut de ZAHĂR’’, aşa cum sunt prezentate la vânzare.

Poate fi găsit în:

  • mic-dejun instant, gume de mestecat fără zahăr, cereale, dropsuri fără zahăr, băuturi răcoritoare, îngheţată, gelatină, sucuri de fructe, laxative, multivitamine (efervescente sau nu), suplimente alimentare, băuturi carbogazoase, îndulcitori alimentari, cafea instant, iaurt, tablete de multivitamine, etc.

Ameninţă sănătatea

Dizolvat, digerat, apoi metabolizat, aspartamul se răspândeşte în tot organismul. Manifestările pot apărea în timp, mai repede sau mai lent.

Intoxicaţia cu aspartam apare prin consum repetat şi printr-un îndelungat proces de bioacumulare, ce poate provoca şi alte intoxicaţii lente, greu de depistat în stadii incipiente.

Simptomele produse de aspartam

Dr. Russell Blaylock, profesor de neurochirurgie la Universitatea Mississippi, a publicat o carte în care arată detaliat care sunt efectele distrugătoare ale aspartamului (folosind aproape 500 de referinţe ştiinţifice).

Aspartamul (E 951) – otrava din alimente

Principalele simptome produse de aspartam sunt:

– dureri de cap, ameţeli, somnolenţă, amorţeli, tremurături, migrene, dificultăţi de echilibru, iritabilitate neuropsihică, stări depresive, anxietate, insomnii, fobii;

– scăderea/pierderea vederii – metanolul din aspartam ajuns în retină se transformă în formaldehidă (foarte toxică); în unele tumori din ochi şi creier s-a depistat aspartam;

– creşterea tensiunii arteriale, palpitaţii, greutate la respiraţie;

– greţuri, dureri abdominale, balonări, scaune moi (frecvent), nelegate;

– urticarii repetate, mâncărimi ale tegumenetelor;

– căderea părului;

– agravarea unui astm;

– dereglări în funcţiile endocrine, tiroidiene, ovariene, ale pancreasului (decompensarea unui diabet sau scăderea mare a glicemiei);

– poftă excesivă pentru dulciuri;

– oboseală cronică, scleroză multiplă, lupus, stări epileptiforme, hipotiroidism, deficit de atenţie, hiperkinezie la copii;

– aspartamul poate dăuna dezvoltării creierului la făt, în mod ireversibil.

Sfaturi pentru detoxifiere

Potrivit experţilor, aceste măsuri de detoxifiere trebuie extinse pe o durată de câteva luni:

Se renunţă la produsele ce conţin aspartam, metanol (foarte toxic pentru celula nervoasă), acid aspartic şi fenaldehidă

Se consumă cât mai multe legume şi fructe, aproape la fiecare masă, cât mai proaspete

Se face mai multă mişcare, mers pe jos, exerciţii fizice axate şi pe coloana vertebrală – facilitează  drenarea sângelui venos din măduva spinării, vertebre şi din creier

Se iau măsuri pentru asigurarea unui somn odihnitor, foarte important pentru refacerea creierului şi a corpului

Se consumă apă în cantităţi mari şi se exclud băuturile dulci.

1 comentariu

  1. Daca e periculos de ce l mai fabricați mai vreti sa moară miii de oameni faceți alt ceva care e bun , numai eurii băgați Am toate alimentele si medicamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *