Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Remediile rapide care îmbunătăţesc VEDEREA fără ochelari – inclusiv pe timp de noapte

Mai bine de jumătate din populaţia globului suferă de boli oculare, mai mult sau mai puţin grave.

Cataracta, degenerescenţa maculară, glaucomul, conjunctivita şi blefarita sunt bolile ochiului care afectează activitatea zilnică a pacientului.

Deşi nu toate afecţiunile oftalmologice pot fi prevenite, există nenumărate măsuri care ajută la stoparea evoluţiei afecţiunii.

Pentru îmbunătăţirea vederii fără ochelari şi pentru relaxarea privirii, uneori este nevoie doar de un efort foarte mic.

Cătină cu miere

Cătina, cunoscută drept „campioana” vitaminei A, vitamină numită şi „retinol”, are un rol decisiv în procesele de hrănire şi de regenerare care se desfăşoară la nivelul ochilor.

♣ Într-un mojar sau vas de porţelan, preparaţi un amestec, în proporţii egale, din boabe de cătină proaspătă şi miere de albine polifloră. Păstraţi pasta în borcane de sticlă, la rece, în locuri întunecoase, timp de 7 zile. După această perioadă, consumaţi 1 linguriţă, de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă, în cure de cel puţin 3 luni.

Polen de albine

Polenul de albine conţine aminoacizi esenţiali, cu un rol foarte important în procesele trofice care se desfăşoară la nivelul ochilor. Tratamentul asigură necesarul din aceşti aminoacizi şi este un mijloc de prevenire şi combatere a afecţiunilor oculare care apar odată cu vârsta.

♣ Se ia 1 linguriţă de polen, de 2 ori pe zi, în cură de 30 de zile.

Extract glicerohidroalcoolic din mlădiţe de afin

Produsul este benefic în tulburări de vedere, diminuarea acuității vizuale, miopie. Totodată, este protector vascular în retinopatia diabetică, retinită pigmentară, dezlipire de reţină, uveite.

♣ Se administrează 1 monodoză de 1,5 ml, de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă, în cură de 30 zile. După o pauză de 14 zile, cura se poate relua.

remedii-ochi
Curele cu afine si polen imbunatatesc vederea

Pulbere de afine

Pigmenţii din afine ajută la menţinerea acuitătii vizuale, protejând ochii şi de o sumedenie de alte neplăceri, precum cataracta sau glaucomul. În plus, administrarea afinelor măreşte acuitatea vederii pe timp de noapte.

♣ Se iau câte 15-20 de grame pe zi, în cure de cel puţin 6 săptămâni.

Spirulină

Spirulina are efecte benefice în afecţiunile oculare. Contribuie la formarea pigmenților retinieni, măreşte acuitatea vizuală şi corectează deficienţele de vedere.

♣ Se iau 8-10 capsule/zi, în două reprize, în cură de 30 de zile.

Ulei din sâmburi de struguri

Îmbunătăţeşte vederea, făcând ca vasele de sânge din ochi să funcţioneze mai eficient. Uleiul din sâmburi de struguri este recomandat mai ales persoanelor la care tulburările de vedere apar odată cu vârsta sau pe fondul unor probleme circulatorii.

♣ Se consumă 2-4 linguri pe zi, ca atare sau în hrană, pe o perioadă îndelungată – cel puţin 3 săptămâni.

Suc de morcov

Luteină şi zeaxantina din morcov protejează organismul de procesele degenerative în general şi de cele care afectează ochii în special (previn degenerescenţa maculară). Consumul regulat de morcov reduce riscul de cataractă şi ajută la menţinerea acuității vizuale până la vârste înaintate. În plus, sucul de morcov tratează vederea nocturnă deficitară.

♣ Se consumă câte o jumătate de pahar (100 ml.) de suc de morcov (necurăţat de coajă), de 2 ori pe zi, în cure de 2 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *