Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

BRÂNCA – URSULUI este campioana absolută împotriva STERILITĂȚII

Brânca-ursului (Heracleum sphondilyum) este, în prezent, un adevărat fenomen medical.

Cea mai importantă calitate a plantei este că tratează cu succes un număr uimitor de mare de cazuri de infertilitate, atât masculină, cât şi feminină.

De la brânca-ursului se recoltează seminţele, florile şi rădăcina. Seminţele şi florile au proprietăţi afrodiziace, stimulente hormonale şi hipotensoare foarte puternice. Rădăcina de brânca-ursului are, şi ea, proprietăţi afrodiziace, însă nu atât de intense ca seminţele.

Brânca-ursului şi sterilitatea

Tratamentul cu brânca-ursului stimulează foarte puternic activitatea ovarelor, ceea ce duce la obţinerea unor rezultate excepţionale în tratarea sterilitătii hormonale.

Planta este recomandată, de asemenea, cu rezultate foarte bune, şi în anumite cazuri în care această infertilitate apare în urma unor infecţii, deoarece brânca-ursului activează puternic circulaţia sanguină la nivel genital – un element extrem de important.

Cura cu brânca-ursului

Cele mai frecvente cauze ale incapacităţii femeii de a procrea sunt perturbările la nivel hormonal, sechelele unor boli infecţioase ale ovarelor şi anexelor, mai rar anumite probleme de incompatibilitate la nivel fiziologic cu partenerul. Brânca-ursului este planta campioană absolută în tratamentul sterilității din cauze hormonale.

Branca-ursului trateaza sterilitatea
  • Se administrează sub formă de tinctură, din care se ia câte 1 linguriţă (diluată în jumătate de pahar de apă), de 4 ori pe zi, în cure de 3 luni, urmate de 2-3 săptămâni de pauză.
  • Sterilitate la bărbaţi – se face tratament de lungă durată cu tinctură de branca-ursului: câte 1 linguriţă, de 4 ori pe zi, în cure de lungă durată. Eficiența este mult mărită dacă se ţine un regim lacto-vegetarian şi se renunţă la alcool, tutun şi cafea.

Tinctură de brânca-ursului

Se poate găsi gata preparată, în Plafaruri, farmacii, magazine cu profil naturist, însă poate fi obţinută şi acasă, după următoarea reţetă:

  • Într-un borcan din sticlă se pun 20 de linguri de pulbere de seminţe şi de rădăcină, peste care se adaugă 2 căni (în total 500 ml.) de alcool alimentar de 50 de grade. Borcanul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat timp de 2 săptămâni, într-un loc călduros. Se filtrează, iar tinctura rezultată se păstrează în sticluţe mici, închise la culoare.

Precauţii

În cazuri rare, tinctura de brânca-ursului  poate să nu fie tolerată de tubul digestiv, dând stări de greaţă şi vărsături, caz în care administrarea va fi întreruptă. În caz de hipotensiune, planta va fi administrată împreună cu măghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator – sub formă de pulbere, din care se iau 3 linguriţe pe zi, sau sub formă de ceai fierbinte. Afecţiunile prostatei manifeste sau latente pot fi activate de această plantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *