Alimentație, Tratamente naturiste

Cura cu POLEN CRUD POLIFLOR suplinește cu succes carențele alimentare şi face minuni pentru sănătate

Polenul crud, congelat imediat după recoltare şi păstrat ca atare, conţine toţi micronutrienții atât de importanţi pentru sănătatea noastră, care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud conţine toate mineralele prezente în organismul nostru, ca de altfel, majoritatea vitaminelor, şi principalele enzime şi proenzime, alături de multe alte elemente active, vitale pentru sănătate.

Read More...

Alimentație

De ce este bine să bem APĂ înainte de CAFEA

Cafeaua alungă oboseala şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual şi fizic. Ea poate servi ca remediu împotriva depresiilor uşoare, deoarece  cofeina dilată vasele de sânge din creier, stimulând circulaţia la nivelul centrului de comandă al organismului nostru. Cofeina stimulează metabolismul şi rezistenţa la efort creşte, deoarece, după consumul de cafea, muşchii nu mai obosesc atât de repede,

Read More...

Alimentație

Beneficiile consumului de NECTARINE

Nectarinele sunt fructe sărace în calorii, ce conţin o gamă impresionantă de antioxidanţi puternici. Rude apropiate ale piersicilor, nectarinele sunt zemoase, gustoase şi reprezintă o gustare pe timp de vară. Au un conţinut de aproape 90% apă, fiind o sursă de vitamine şi minerale importante, cu efect revigorant şi de stimulare a imunităţii. Perfecte în

Read More...

Alimentație

Alimente cu efect ANTIINFLAMATOR pentru combaterea durerii

Inflamaţia este răspunsul natural al organismului de a se proteja şi recupera în urma unei leziuni. Însă atunci când este scăpată de sub control, inflamația  poate distruge ţesuturile, contribuind la afecţiuni precum artrita, bolile cardiace, boala Alzheimer şi chiar cancer. În lupta cu inflamaţia din corp, se recomandă adoptarea unei diete naturale, bogată în alimente

Read More...

Alimentație, Medicină naturistă

Dacă aveţi TENSIUNE ARTERIALĂ OSCILANTĂ, mâncaţi CASTRAVEŢI

Tensiunea arterială oscilantă poate produce o senzaţie de disconfort şi numeroase neplăceri în viaţa de zi cu zi. Indiferent că este vorba despre momentele în care tensiunea arterială oscilează între limitele normale şi cele scăzute sau prea ridicate, simptomele sunt asemănătoare: Durere de cap Stare de ameţeală Momente de confuzie Stare de leşin Senzaţie de

Read More...

Alimentație

OREZUL NEGRU conţine antioxidanţi foarte puternici care ne protejează de boli

Orezul negru, nedecorticat, are un gust plăcut şi este extrem de bogat în substanţe nutritive. În China antică, orezul negru era consumat doar de către nobili, care interziceau consumarea lui de către oamenii simpli. I se spunea ‘’orezul interzis’’,’’orezul longevităţii’’ sau ‘’mâncarea nemuritorilor’’. Conţine antioxidanţi foarte puternici Culoarea închisă a orezului este dată de conţinutul

Read More...

Alimentație

OUĂLE de BIBILICĂ sunt bogate în substanţe nutritive şi au un gust unic

Cu o popularitate mai mică, dar la fel de bogate nutritiv, ouăle de bibilică reprezintă o sursă alternativă a ouălor de găină crescute în sistem ecologic. Bibilica, denumită şi ‘’găina-cu-mărgăritare’’, este o pasăre de mărimea unei găini, are capul fără pene sau puf şi mai poate fi recunoscută după o proeminență cornoasă dură pe frunte,

Read More...

Alimentație, Medicină naturistă

CIREŞELE au un efect antitumoral uimitor: formele de cancer care răspund cel mai bine la consumul lor

Cireşele sunt folosite pentru tratarea avitaminozelor, a bolilor de inimă şi a celor biliare, în timp ce codiţele sunt leacuri consacrate pentru bolile de rinichi şi vezică, dar şi pentru cele ale pielii. În special cireşele negre şi cele amare sunt numite ‘’o revelaţie medicală’’. Cireşele de un roşu închis sau cele negre au efecte

Read More...

Alimentație

FASOLEA MUNG: un aliment săţios, plin de proteine, fibre, vitamine şi minerale

Fasolea Mung este un tip de leguminoasă măruntă şi verde, care face parte din aceeaşi familie de plante cu mazărea şi lintea. Este o sursă bogată de proteine, fibre, antioxidanţi şi fitonutrienți, oferind beneficii uriaşe pentru sănătate. Găsim fasole Mung în multe magazine, ȋndeosebi în cele cu profil naturist. Deşi este considerată, oarecum, o noutate

Read More...

Alimentație

Bolile pe care le putem preveni prin consumul de FASOLE VERDE PĂSTĂI

Fasolea verde păstăi este bogată în antioxidanţi, fibre, proteine vegetale, vitamine şi minerale. Conține proteine vegetale, vitaminele A, E, C, D, K, vitamine din complexul B, acid folic, dar şi minerale ca fier, magneziu, potasiu, zinc, calciu. Soiuri de fasole cu valoare terapeutică ♣ Păstăile de culoare galbenă – sunt bogate în flavonoide, substanţe cu

Read More...